Ίθαν Χοκ: «Θα την κοπανήσουμε στη Μεσσηνία για διακοπές!»

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του «Before Midnight» για την Ελλάδα;

Ίθαν Χοκ: «Θα την κοπανήσουμε στη Μεσσηνία για διακοπές!»

​Με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα μίλησαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Before Midnight», Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντεπλί, αφού έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τα γυρίσματα στη Μεσσηνία, όσο και από την υποδοχή που είχαν στην πρεμιέρα.

before-midnight-kolaz1.jpg

«Η Ελλάδα είναι μαγική με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων που κουβαλάει πίσω της» είπε χαρακτηριστικά ο Ίθαν Χοκ το βράδυ που μας πέρασε, έξω από το Παλλάς ενώ η συμπρωταγωνίστρια του ενθουσιασμένη δήλωσε:

«Ήταν μοναδικά και διαφορετικά τα γυρίσματα στην Ελλάδα σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες που γυρίστηκαν σε αστικό περιβάλλον. Θα θυμόμαστε για πάντα τη Μεσσηνία. Δεν έχω περάσει πιο όμορφα σε γυρίσματα».

Before-Midnight.jpg
Ωστόσο, το ταξίδι τους στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μην συνοδευτεί από ολιγοήμερες διακοπές, αφού ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε: «Οι τρεις βδομάδες γυρίσματος ήταν τόσο ζόρικες- δουλέψαμε σκληρά. Έτσι επιστρέψαμε στην Ελλάδα, να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις που είναι να κάνουμε και μετά θα την κοπανήσουμε στη Μεσσηνία για διακοπές!»

3831.jpg
Συγκινητική ήταν η δήλωση της Ζιλί Ντεπλί σε συνέντευξη της, που χαρακτήρισε την ταινία ελληνική. «Το “Before Midnight” είναι μια ελληνική ταινία. Το συνεργείο που τη γύρισε ήταν ελληνικό. Είχαμε έναν εξαιρετικό διευθυντή φωτογραφίας (τον Χρήστο Βουδούρη), γυρίσαμε την Πύλο, την Καλαμάτα… και το σημαντικότερο, όλοι μας στήριξαν. Αυτό ήταν που μας κέρδισε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top