Ο Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει το καλοκαίρι του κάνοντας πράγματα που τον χειμώνα δεν προλαβαίνει.
Σήμερα, Τετάρτη 6 Αυγούστου, ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες από την ιππασία που έκανε με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, και την κόρη τους, Εύα.
«Τα κορίτσια μου ερωτεύθηκαν αυτά τα υπέροχα αλογάκια! Η βόλτα μαζί τους ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές του φετινού καλοκαιριού!», έγραψε στη λεζάντα ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Όπως θα δείτε στα κλικ του δημοσιογράφου, η Εύα Χατζηνικολάου έχει μεγαλώσει πολύ και έχει μακριά ξανθά μαλλιά.
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
Νίκος Χατζηνικολάου: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Κρίστη, εύχεται «καλό μήνα»
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε τον Αύγουστο με μία καλοκαιρινή φωτογραφία. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ποζάρει με τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη κι εύχεται «καλό μήνα» στους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ίδιος συνόδευσε τη φωτογραφία, όπου απεικονίζονται αγκαλιασμένοι στην παραλία, με το τραγούδι «Summer Wind» που ερμηνεύει ο Frank Sinatra. «Καλό μήνα! Η φωτογραφία είναι από έναν… πρόσφατο Αύγουστο!», σχολίασε στη λεζάντα του post του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.