Χατζίδου για Μπάρκα - Τσουρό: «Άλλο αν έχουν κάτι μεταξύ τους... »

«Και η Δανάη άφησε κάποιες αιχμές στο τέλος της εκπομπής»

Τα on air σχόλια της Ελένης Χατζίδου

«Είδαμε τους ίδιους εμπλεκόμενους να το γλεντάνε μέχρι το πρωί, να βγαίνουμε να λέμε εμείς ότι στενοχωρηθήκαμε ενώ οι ίδιοι το γλεντάνε μέχρι το πρωί;»,  είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός όταν ρωτήθηκε για το «κόψιμο» της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα.

Μπάρκα: Η στιγμή που καταρρέει - Backstage βίντεο από το φινάλε στο Mega

Αυτά τα σχόλια ήχησαν περίεργα στα αυτιά της Ελένης Χατζίδου και αμέσως μετά την προβολή του βίντεο σχολίασε: «Είναι ένα στενάχωρο γεγονός. Δεν μπορείς να συμπονέσεις επειδή δεν αντιδράει ο άλλος, όπως έχεις εσύ στο μυαλό σου; Κόβεται μία εκπομπή. Πρέπει να είσαι στα πατώματα και να χτυπιέσαι; Άλλο αν έχουν κάτι μεταξύ τους. Δεν ξέρω εγώ κάτι».

Καμπούρη για Μπάρκα: «Με το που είπε το τελευταίο αντίο, κατέρρευσε»

Χατζίδου για Μπάρκα - Τσουρό: «Άλλο αν έχουν κάτι μεταξύ τους... »

 

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Ετεοκλής Παύλου σημειώνοντας: «Και η Δανάη άφησε κάποιες αιχμές στο τέλος της εκπομπής ότι κάποιοι χαίρονται με τις λύπες των άλλων και ήταν κακή τοποθέτηση, γιατί κανείς δε χαίρεται με κάτι τέτοιο. Ο Κώστας Τσουρός απαντάει ότι οι μόνοι που χάρηκαν είστε εσείς οι πρωταγωνιστές… Βάλτε και στο τραπέζι το ρεπορτάζ που υπήρχε από πίσω ότι η Δανάη θα του έπαιρνε τη θέση».

«Η Δανάη θα του έπαιρνε την εκπομπή; Οι από πάνω θα την έδιναν. Θα μας έλεγαν εμάς ότι θα έρθει στη θέση μας ο Αρναούτογλου και θα τα έβαζα με τον Αρναούτογλου;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια στον «αέρα» του Breakfast@star.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top