Δώρα Παντέλη: «Παντρευτήκαμε σε 25 μέρες» - Το φύλο του μωρού που περιμένει

Τι λέει η αθλητικογράφος για τον σύντροφό της

Δώρα Παντέλη: «Πριν παντρευτώ το τηλέφωνο δεν είχε χτυπήσει από καμία εκπομπή / Happy Day

Η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη, διανύει μία υπέροχη περίοδο, καθώς σε λιγους μήνες θα πάρει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Έγκυος η Δώρα Παντέλη: Η φωτογραφία με τον σύζυγό της

 Μάλιστα, πρόσφατα, έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, μιλώντας για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, τον γάμο τους και την εγκυμοσύνη της.

 

Όσον αφορά για το ότι δε δήλωσε νωρίτερα ότι είναι έγκυος, η Δώρα Παντέλη είπε: «Δε βγήκα να μιλήσω δημόσια για την εγκυμοσύνη μου, γιατί ήθελα να δείξω στις γυναίκες ότι δεν είναι αυτό που μας κάνει σημαντικές»

Για το ότι δεν είχε βρει έως σήμερα κάποιον για να την εμπνεύσει να δημιουργήσει οικογένεια, είπε: «Είμαι 37 χρόνων και πριν γνωρίσω τον άντρα μου δεν είχα στο μυαλό μου ούτε να παντρευτώ ούτε να κάνω παιδί. Δεν είναι ότι δεν το ήθελα, απλά δεν είχε έρθει ο σωστός άνθρωπος. Ο περίγυρός μου δε με θεωρούσε σημαντική, επειδή δεν είχα παντρευτεί και δεν είχα κάνει παιδί. Έτσι πίστευα και εγώ ότι κάτι μου λείπει και δεν είμαι πετυχημένη, αυτό όμως είναι λάθος».

Δώρα Παντέλη: Σπάνια φωτογραφία με τον επιχειρηματία σύζυγό της

 

Όσον αφορά τη γνωριμία της με τον σύζυγό της εξομολογήθηκε ότι είχαν γνωριστεί πριν από 10 χρόνια και όταν ξαναβρέθηκαν ήταν σαν να είχαν δώσει ραντεβού, ενώ ένιωσε ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βασιστεί. 

Δώρα Παντέλη: «Παντρευτήκαμε σε 25 μέρες, δεν το ήξερε κανείς» - Ποιο είναι το φύλο του μωρού

Η 37χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι παντρέυτηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ότι όλα ήταν θέμα σωστού timing. Συγκεκριμένα, είπε: «Παντρευτήκαμε σε 25 μέρες, δεν το ήξερε κανείς και ήταν σαν να έγινε από κοινού. Πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα timing. Ο σύζυγός μου είναι επιχειρηματίας και στον Καναδά και την Ελλάδα. Τα Χριστούγεννα είχα πάει στον Καναδά και γνώρισα όλο το σόι του άντρα μου». 

 

 

Ενώ για την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού σχολίασε ότι: «Το παιδί ήταν συνειδητή απόφαση. Το ήθελε πολύ ο John, το ήθελα και εγώ και ήρθε την κατάλληλη στιγμή.  Είναι πολύ υποστηρικτικός και είναι πάντα εκεί για να με βοηθήσει. Είμαι 5,5 μηνών και περιμένουμε αγοράκι. Η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ καλή, μόνο τους τρεις πρώτους μήνες είχα κάποια θέματα και η γιατρός μου είπε να ξεκουράζομαι».

«Με έχουν βρίσει, με έχουν φτύσει και μου έχουν πετάξει και μπίρα σε γήπεδο»

Τέλος, σε ό,τι αφορά την τοξικότητα που υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης, τόνισε ότι: «Έχω βιώσει την τοξικότητα στο πετσί μου. Με τις ομάδες υπάρχει έντονος φανατισμός και προσπαθώ να απέχω από αυτό. Με έχουν βρίσει, με έχουν φτύσει και μου έχουν πετάξει και μπίρα σε γήπεδο. Δεν μπορώ να ελέγξω όποιον δεν έχει την δική μου παιδεία στον αθλητισμό.  Πέρυσι, με είχε βρίσει ένας, ενώ είχε το παιδί του αγκαλιά. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top