Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της κόρης της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο κτήμα Απέραντο Γαλάζιο.
Η νεοφώτιστη πήρε τα ονόματα Αγγελική - Μιχαέλα, με τους γονείς της, αλλά και τη γιαγιά της Άντζελα Δημητρίου να είναι πανευτυχείς.
Άντζελα Δημητρίου: Για fitting λίγες ώρες πριν τη βάπτιση της εγγονής της
Η διακόσμηση ήταν παραμυθένια με ένα υπέροχο στεφάνι από στάχυα να περιβάλλει την κολυμπήθρα, ενώ ροζ κορδέλες ήταν δεμένες στις καρέκλες των καλεσμένων. Τα βαφτιστικά ρούχα της μικρής Αγγελικής - Μιχαέλας ήταν στις αποχρώσεις του λευκού, ενώ η μαμά και ο μπαμπάς της ήταν ντυμένοι στα ροζ.
Αρκετά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το «παρών» στο μυστήριο και στη συνέχεια στη δεξίωση που έλαβε χώρα στο κτήμα.
Οι λαμπεροί καλεσμένοι στη βάπτιση της κόρης Κιουρτσάκη - Λώση