Νατάσα Εξηνταβελώνη: Η ηλικία, το Instagram και η σχέση με τον Πάνο Βλάχο

Το βιογραφικό της Αμαλίας από τον «Παράδεισο των Κυριών»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Νατάσας Εξηνταβελώνη στην εκπομπή «Ελένη», τον περασμένο Απρίλιο

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία απολαμβάνει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της ως «Αμαλία Μπουραντά» στη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές στην τηλεόραση, αλλά και αρκετές παραστάσεις στο θέατρο. Ωστόσο, μεγάλη απήχηση είχαν οι υποκριτικές της ικανότητες στους χρήστες των social media μέσα από τα χιουμοριστικά βίντεο που αναρτούσε, υποδυόμενη τη «Δασκάλα». 

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Το βιογραφικό της ηθοποιού

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991
  • Τα γενέθλιά της είναι 29 Ιουλίου
  • Είναι 32 ετών
  • Το ζώδιό της είναι Λέων
  • Ήταν άριστη μαθήτρια και πέρασε στο Παιδαγωγικό τμήμα του ΕΚΠΑ, στο οποίο είναι ακόμη φοιτήτρια
  • Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου 
  • Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική έκανε διάφορες δουλειές. Παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, έχει εργαστεί σε ταβέρνα, εστιατόριο και ως τηλεφωνήτρια

«Στις πανελλήνιες ξεκίνησα να διαβάζω λίγο πριν το Πάσχα. Είχα τις βάσεις και πήγα πολύ καλά. Πήρα 19.460 μόρια. Μου άρεσε πάρα πολύ το διάβασμα και το σχολικό περιβάλλον. Θεωρώ ότι αν δεν είχα ασχοληθεί με την υποκριτική, θα ήμουν μια πολύ καλή δασκάλα», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Ελένη».

 

 

  • Αγαπά τη φύση και λατρεύει τα ταξίδια 

«Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Θα ήθελα να ξοδεύω όλα μου τα χρήματα στα ταξίδια. Είναι κάτι το οποίο το ονειρεύομαι, δηλαδή αν κάποια στιγμή βρω τα σκούρα σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα ήταν πολύ πιθανό να πάρω το τσαντάκι μου και γεια σας», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, τον Ιανουάριο του 2024.

  • Λατρεύει το διάβασμα και τη λογοτεχνία, ενώ όταν δεν έχει γυρίσματα βλέπει ταινίες
  • Την έχουμε δει στις τηλεοπτικές σειρές: «Ταμάμ»,  «Κάνε γονείς να δεις καλό», «Μάνα X Ουρανού», «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», «Ο Παράδεισος των Κυριών»

  • Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις: «Η βίλα (ο δρόμος που δεν πήραν)», «Φαίδρας Έρως», «Μεγάλες Προσδοκίες», «Ορέστεια- Χοηφόροι», «Η αρρώστια της νιότης», «Λεόντιος και Λένα», «Περιμένοντας τον Γκοντό», «GODOT2», «Η Μόμο», «O Θείασως πέζη Κάφκα»
  • Τον Μάιο του 2023, έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ των Καννών, πρωταγωνίστρια του ταινίας του Πάνου Κούτρα, «Dodo»
  • Στην προσωπική της ζωή, το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο, χωρίς κανείς από τους δύο να έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Τα social media και τα viral video ως «Δασκάλα» 

Το instagram της Νατάσας Εξηνταβελώνη είναι γεμάτο από φωτογραφίες της σε ωραία μέρη, όμως έχει ένα δυνατό κοινό που λατρεύει τα βίντεο της ως«Δασκάλα».

Η περσόνα της «Δασκάλας» ξεκίνησε πριν από περίπου 5 χρόνια. Στα χιουμοριστικά βίντεο, η ηθοποιός καυτηριάζει με μοναδικό τρόπο και στυλ τα συχνά λάθη που γίνονται στη χρήση της ελληνικής γλώσσας.  

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Η σχέση της με τον Πάνο Βλάχο

Η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό, Πάνο Βλάχο, εδώ και ενάμιση χρόνο. Το ζευγάρι κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και δεν κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε βόλτα τους στη Βουλιαγμένη, τον περασμένο Μάρτιο.

Πάνος Βλάχος - Νατάσα Εξηνταβελώνη: Ερωτευμένοι στη Βουλιαγμένη!

«Τα πιο ωραία συναισθήματα είναι αυτά που σε απελευθερώνουν και όχι αυτά που σε κρατάνε πίσω. Αυτό που επίσης αντιλαμβάνομαι την τελευταία περίοδο είναι ότι τα μεγάλα συναισθήματα είναι αμοιβαία», είχε πει στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top