Ετεοκλής Παύλου για Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν μπορώ τους νταήδες εγώ!»

«Παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου», είχε δηλώσει ο ηθοποιός

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τους δημοσιογράφους, σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου μαζί με την παρέα του Breakfast@Star.  

Breakfast@Star: Γενέθλια στο πλατό για τον Ετεοκλή Παύλου

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός και σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για ορισμένους δημοσιογράφους: «Χυδαία τα "πεσίματα". Υπήρχε χυδαιότητα, καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς, κριτικάρουν τις ζωές τους και σχολιάζουν. Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δε θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα;». 

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη εκνεύρισαν πολύ τον Ετεοκλή Παύλου

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη εκνεύρισαν πολύ τον Ετεοκλή Παύλου

Όταν ρωτήθηκε αν αντέδρασε ποτέ σε κάτι τέτοιο, ο ηθοποιός απάντησε: «Και το τηλέφωνο σήκωσα για να αντιδράσω σε δημοσιογράφο… και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω».

Βασίλης Μπισμπίκης για Δ. Βανδή: «Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα»

«Δεν πιστεύω ότι το άκουσα όλο αυτό!», σχολίασε ο παρουσιαστής μετά τη δήλωση του ηθοποιού. «Έχω ένα πρόβλημα... ρε παιδί μου δεν μπορώ τους νταήδες εγώ! Αυτό το πράγμα με ενοχλεί. Επισκίασε όλες τις δηλώσεις. Δε με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από άνθρωπο που βγαίνει δημόσια και λέει "παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου". Βγήκα έξω από τα ρούχα μου και μόνο που το άκουσα», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου με το πάνελ της εκπομπής να συμφωνεί με την τοποθέτησή σου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top