Επίσημο: Ξανά μαζί Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα!

Ο Έλληνας τενίστας επιβεβαίωσε την επανασύνδεση

Η συνάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ /Πηγή: OPEN

Μετά τον σύντομο χωρισμό τους, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι και πάλι μαζί!

Στις αρχές Μαΐου η Πάουλα Μπαντόσα είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή της στο Instagram πως δεν είναι πια ζευγάρι με τον Έλληνα τενίστα. Ούτε έναν μήνα αργότερα φαίνεται πως ήρθε η επανασύνδεση, με το ζευγάρι να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα φιλιά με την Πάουλα Μπαντόσα στο Καλλιμάρμαρο

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Στέφανος, αναφέροντας μεταξύ άλλων τον λόγο που αποφάσισαν με τη σύντροφό του να χωρίσουν για λίγο διάστημα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το «σ’ αγαπώ» της Πάουλα Μπαντόσα για τα γενέθλιά του

Σύμφωνα με δηλώσεις του, δυσκολευόταν να συνδυάσει επαγγελματική και προσωπική ζωή, ωστόσο, οι δύο αθλητές κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή και είναι ξανά ευτυχισμένοι!

 

«Είμαστε μαζί. Θα το εξηγήσω γιατί κάποιοι δημιουργούν διάφορες ιστορίες για εμάς. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να το πάρει έτσι ο κόσμος. Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (σ.σ. προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα» είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο. Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Και αυτό βάζει περισσότερη αξία σε οτιδήποτε κάνω και τη θέλω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση», αποκάλυψε ο 25χρονος τενίστας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top