Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα συνάντησαν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ / OPEN

«Τίτλοι τέλους» φαίνεται πως έπεσαν οριστικά στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά και της επίσης τενίστριας, Πάουλα Μπαντόσα, όπως επιβεβαίωσε η ίδια μέσω ενός story στο προσωπικό της Instagram. 

Το «φλογερό» τους ειδύλλιο διήρκεσε 11 μήνες και οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Παρά τα πολύ δύσκολα προγράμματά τους, λόγω του tour για το οποίο ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα σε διαφορετικό προορισμό, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα πρώην αγαπημένη του έδειχναν να έχουν βρει μία ισορροπία και να περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί. 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τρυφερό βίντεο για τα γενέθλια της συντρόφου του

Η ανάρτηση της Μπαντόσα που επιβεβαιώνει τον χωρισμό από τον Τσιτσιπά 

«Μετά από προσεκτική σκέψη και μετά από πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι με αγάπη και σαν φίλοι, με αμοιβαίο σεβασμό, αποφασίσαμε να πορευθούμε ο καθένας στον δικό του δρόμο. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων και των οικογενειών μας. Καθώς προχωράμε προς τα νέα κεφάλαια στις ζωές μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλο», έγραψε σε ένα Instagram story της η Ισπανίδα πρώην νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα φιλιά με την Πάουλα Μπαντόσα στο Καλλιμάρμαρο

Από τη μεριά του Στέφανου Τσιτσιπάς, προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση. 

 

Η σχέση της Πάουλα Μπαντόσα με τον Στέφανο Τσιτσιπά απασχόλησε τον τελευταίο χρόνο πολύ τόσο τα ελληνικά, όσο και τα διεθνή ΜΜΕ. Το ζευγάρι αθλητών συγκέντρωνε τα βλέμματα επάνω του σε κάθε δημόσια εμφάνιση και δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί παρά τα αδιάκριτα βλέματα. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top