«Εξαφανισμένη» η Μαρίνα Σάττι- Διακοπές με σκάφος και καλούς φίλους

Οι εικόνες από την Τουρκία- Γυρνάει νέο video clip;

Μαρίνα Σάττι: Διακοπές με σκάφος και καλούς φίλους- βίντεο Super Κατερίνα

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι σάλπαρε για άλλα μέρη. Η τραγουδίστρια θέλησε να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για λίγο και να ξεκουραστεί, κάνοντας διακοπές με φίλους.

Μάλιστα, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες και την εταιρία της, λέγοντας τους πως μέχρι την Παρασκευή δε θέλει να απαντά σε τηλεφωνήματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

Ωστόσο, η επικοινωνία της με τον κόσμο συνεχίζεται μέσω των social media. Σε βίντεο φαίνεται να τραγουδά το νέο της κομμάτι Μixtape και συγκεκριμένα τον στίχο «Στο 'πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα». Το βίντεο είναι τραβηγμένο μέσα από σκάφος εν πλω.

Μαρίνα Σάττι: Το παρασκήνιο της αναβολής εμφανίσεων της στην ΕΡΤ

Από άλλα stories, φαίνεται πως βρίσκεται στην Τουρκία και δεν είναι γνωστό αν πρόκειται να γυρίσει εκεί κάποιο videoclip από τα κομμάτια του νέου της άλμπουμ. 

Όσον αφορά στις εμφανίσεις της στην ΕΡΤ που είθισται να κάνουν όσοι εκπροσωπούν τη χώρα στον διαγωνισμό, προς το παρόν έχουν αναβληθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top