Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος: Εκδόθηκε το διαζύγιο του ζευγαριού

Όλες οι λεπτομέρειες

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή του Alpha

Σε συναινετικό διαζύγιο προχώρησαν η Κατερίνα Λάσπα κι ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, λίγους μήνες μετά την είδηση για τον χωρισμό τους

Κατερίνα Λάσπα: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα: «Το ζευγάρι είναι κι επισήμως χωρισμένο, καθώς βγήκε συναινετικό διαζύγιο. Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι τις διέψευδε, τον Δεκέμβριο όμως επιβεβαιώθηκαν. Περνούσαν κρίση τα τελευταία δύο χρόνια. Χωρίσανε κάτω από πολιτισμένες συνθήκες, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι τώρα». 

Οι χαρούμενες στιγμές για την Κατερίνα Λάσπα και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο ανήκουν στο παρελθόν!

Οι χαρούμενες στιγμές για την Κατερίνα Λάσπα και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο ανήκουν στο παρελθόν! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου, Πόλυ Παπαϊώννου, επισήμανε στην εκπομπή: «Εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις κι από τους δύο γονείς ρυθμίστηκε με κοινή συμφωνία το θέμα της διατροφής των δύο τέκνων».  

Κατερίνα Λάσπα: Η προφητική δήλωση λίγο πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο

Το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή, έχει ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες και την κοινή περιουσία που απέκτησαν το χρόνια που ήταν μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top