Κατερίνα Λάσπα: Η προφητική δήλωση λίγο πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά...»

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος μετά από 14 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα το ζευγάρι ήταν εν διαστάσει τα τελευταία 2 χρόνια, ωστόσο όπως είπε η δημοσιογράφος οι δυο τους σε λίγες μέρες θα υπογράψουν κι επίσημα τα χαρτιά του διαζυγίου τους.

Τον περασμένο Μάιο, επίσης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο παρουσιαστής είχε ρωτήσει ευθέως την παρουσιάστρια για τις φήμες χωρισμού κι εκείνη είχε δώσει μια απάντηση που όπως φάνηκε 7 μήνες μετά ήταν αρκετά προφητική.

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι ότι είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε ήδη 15 χρόνια. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω;» απάντησε η ίδια.

H Κατερίνα Λάσπα με τον πρώην σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο και τις κόρες τους/ Φωτογραφία: NDP

Πάντως η Κατερίνα Λάσπα είχε μιλήσει κι άλλη φορά για την καθημερινότητά της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, το 2021 στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Δεν τις βρίσκουμε. Αν τις είχαμε βρει μπορεί να βαριόμασταν. Ένα μεγάλο μυστικό είναι ότι έχουμε παράλληλες πορείες και έτσι θεωρώ ότι πρέπει να είναι τα ζευγάρια, έχουμε άλλα προγράμματα άρα δεν έχουμε τριβή στα ωράρια στο σπίτι» είχε αναφέρει η ίδια.
Στην ίδια συνέντευξη η ίδια μίλησε για το πώς είναι η ζωή με τις κόρες τους, ενώ αποκάλυψε ότι την απόφαση για δεύτερο παιδί πήρε κυρίως ο σύζυγος.

«Η πρώτη κόρη μου δεν ήταν καθόλου εύκολο μωρό. Το φαγητό και ο ύπνος ήταν σαν τιμωρία. Από 4-5χρονών κατέβαινε με τρόμο από το σχολικό επειδή σκοτείνιαζε. Και ξύπναγε από τις 6 το πρωί και στις διακοπές. Κάναμε δυόμιση χρόνια να κοιμηθούμε όταν ήταν μωρό. Το δεύτερο παιδί δεν ήταν στο πρόγραμμα. Απλά συνέβη. Η Σάρα δεν ζητούσε καθόλου αδελφάκι, δεν έβρισκε λόγο να υπάρχει άλλος άνθρωπος.

Αυτός που σίγουρα ήθελε ένα αδελφάκι ακόμα ήταν ο άντρας μου. Όταν έμεινα έγκυος άφησα να κυλήσει ο καιρός χωρίς να θεωρώ κάτι δεδομένο. Δέχτηκα συμβουλευτική για να δεχτεί το αδελφάκι της. Την έπαιρνα μαζί μου στις εξετάσεις και ήταν πολύ τρυφερή. Ήθελε να είναι κορίτσι. Εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Και ήρθε η Άντρια».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top