Λέχου: «Χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μητέρα μου»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τη σχέση με τη μαμά της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Action24

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Λέχου στην Αθηναϊδα Νέγκα το βράδυ της Τρίτης και την εκπομπή Καλύτερα Αργά

Ελένη Μενεγάκη σε Κατερίνα Λέχου για την ηλικία της: «Δεν τα μέτρησες καλά»

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον λόγο που μιλάει ανοικτά για την ηλικία της, την κολλητή που δεν έχει αλλά και τη σχέση με τη μητέρα της.

Η Κατερίνα Λέχου είχε έναν από τους πιο κομβικούς ρόλους στη σειρά Η Μάγισσα

Η Κατερίνα Λέχου είχε έναν από τους πιο κομβικούς ρόλους στη σειρά Η Μάγισσα

«Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου… Τι να κρύψω; Το μόνο κουδούνι που μου χτύπησε ήταν πριν δυο χρόνια, στα 55, που είδα ότι επειδή πλέον κουράζομαι πιο εύκολα, θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά. Δεν κάνω καθόλου παρέα με τους ίδιους ανθρώπους. Προχωράμε μέσα στα χρόνια και διαχωρίζονται οι ζωές μας. Σε τέτοιες φάσεις είναι που ως εκ θαύματος μπαίνει κάποιος νέος άνθρωπος στη ζωή μου. Δε θα συναναστρέφομαι με 10 ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά με τέσσερις. Δεν έχω κολλητή φίλη γιατί δε θέλω… Δε μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις 

Λέχου: Ο λόγος που αποφάσισε να μην κάνει παιδιά

Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου. Εγώ επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει... Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει κι αυτή», αποκάλυψε.

Παλιότερη φωτογραφία της Κατερίνας Λέχου με τους γονείς της

Παλιότερη φωτογραφία της Κατερίνας Λέχου με τους γονείς της /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Η ψυχοθεραπεία αν θες να την κάνεις καλά, είναι χρονοβόρα διαδικασία… Για τους ηθοποιούς νομίζω είναι απαραίτητο να κάνουν ψυχοθεραπεία γιατί είναι δύσκολες οι ισορροπίες…», πρόσθεσε. 

Κατερίνα Λέχου: Μοιράστηκε το μυστικό της για έναν επιτυχημένο γάμο

«Στον νεότερό μου εαυτό θα έλεγα να μην έχει τόσες ανασφάλειες. Έχασα πολύ χρόνο λόγω των ανασφαλειών μου… Σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση την οφείλουμε στους γονείς μας. Μοιάζω σε πολλά πράγματα με τους γονείς μου», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Λέχου.

Τέλος, αποκάλυψε ότι το μυστικό ομορφιάς της είναι το μέτρο που είχε πάντα στη ζωή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top