Λέχου: Ο λόγος που αποφάσισε να μην κάνει παιδιά

Τι είπε για τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη

Στον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη με τον οποίο είναι μαζί 17 χρόνια, αναφέρθηκε η Κατερίνα Λέχου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Κατερίνα Λέχου: Μοιράστηκε το μυστικό της για έναν επιτυχημένο γάμο

Η ηθοποιός την οποία έχουμε απολαύσει μέσα από δημοφιλείς σειρές όπως «Είσαι το ταίρι μου», «Το Νησί», «Ευτυχισμένοι Μαζί» και πολλές άλλες, σε συνέντευξή της στη Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως με τον σύζυγό της τους ενώνει μία βαθιά αγάπη.

Ο Μάνος Στρατάκης με τη σύζυγό του, Κατερίνα Λέχου σε έξοδό τους το 2021/φωτογραφία από ndpphoto.gr

Ο Μάνος Στρατάκης με τη σύζυγό του, Κατερίνα Λέχου σε έξοδό τους το 2021/φωτογραφία από ndpphoto.gr

Κατερίνα Λέχου: Η βραδινή έξοδος με τον σύζυγο της, Μάνο Στρατάκη!

« Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου» τόνισε η Κατερίνα Λέχου αποκαλύπτοντας και τον λόγο που δεν θέλησε να γίνει μητέρα.

To ζευγάρι το 2020 πήγε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ράφτης Κυριών"/φωτογραφία από ndpphoto.gr

To ζευγάρι το 2020 πήγε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ράφτης Κυριών"/φωτογραφία από ndpphoto.gr

«Το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει ενδοσκόπηση, αλλαγή εξ βάθρων της παιδείας. Πιστεύω στην παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία. Ίσως γι΄ αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι όλο το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης. Ακόμα κι όταν συμβουλεύω τα ανίψια μου σκέφτομαι αν αυτό που τους είπα είναι το σωστό. Αν θα τους κάνει καλό ή αν δεν τους κάνει καλό τουλάχιστον να μη τους κάνει κακό» επεσήμανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top