Τσιμτσιλή για Κόκοτα: «Yπάρχουν μικρά σημάδια βελτίωσης της υγείας του»

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή που υπέστη ανακοπή

Τσιμτσιλή για Κόκοτα: «Yπάρχουν κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης»- βίντεο Happy Day

Θετικές είναι οι εξελίξεις της κατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, μετά την ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

O γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται περίπου έναν μήνα στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς», με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι υπάρχουν θετικά νέα από την τρίτη προσπάθεια αφύπνισής του. Ο Δημήτρης Κόκοτας φαίνεται να ανταποκρίνεται στις πρώτες οδηγίες των γιατρών και ο οργανισμός του δείχνει ενθαρρυντικά στοιχεία από τη μειωμένη δόση του φαρμάκου που τον κρατά σε καταστολή.

O Δημήτρης Κόκοτας σε βάπτιση στο Καβούρι, το 2020/ NDP

O Δημήτρης Κόκοτας σε βάπτιση στο Καβούρι, το 2020/ NDP

Σήμερα, η παρέα του Happy Day σχολίασε τις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία, - το τηλεοπτικό ταίρι- του Δημήτρη Κόκοτα, η οποία διέκοψε τη συμμετοχή της στο JU2S, καθώς συναισθηματικά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας πηγαίνει καλύτερα κι αυτό περιμέναμε»

Με αφορμή αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Yπάρχουν φήμες, απλά δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από την οικογένεια, καθώς θέλει να δίνονται γενικώς οι πληροφορίες, να δίνονται με το σταγονόμετρο, ότι υπάρχουν κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης και το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top