Μελίνα Ζαχαράκη: Η ζωή της Miss Young 1993 στην Πάρο

Ποιος είναι ο σύζυγός της, που γνώρισε στο νησί

Μελίνα Ζαχαράκη: Η ζωή της Miss Young 1993 στην Πάρο - Βίντεο από εκπομπή «Ελένη»

Το γλυκό κορίτσι των καλλιστείων, που κατέκτησε τον τίτλο Miss Young 1993, Μελίνα Ζαχαράκη, ζει πλέον τους μισούς μήνες του έτους στην Πάρο. 

H Μελίνα Ζαχαράκη το 2008/ NDP 

H Μελίνα Ζαχαράκη το 2008/ NDP 

Όπως περιέγραψε στην εκπομπή «Ελένη» πήγε για διακοπές το 2008, ερωτεύτηκε το νησί και από το 2010 και μετά, πηγαίνει σεζόν για δουλειά.

«H Πάρος για εμένα είναι το χωριό μου, το καταφύγιο μου. Μένουμε 6 μήνες τον χρόνο με τον άντρα μου. Η ζωή στην Πάρο είναι πολύ χαλαρή. Κερδίζεις χρόνο στο να μην είσαι σε ένα αυτοκίνητο», περιέγραψε. Μάλιστα, όπως είπε, οι Έλληνες πελάτες που είναι ηλικιακά κοντά της, την αναγνωρίζουν.

Μελίνα Ζαχαράκη: Η γνωριμία της με τον σύζυγό της

«Είμαι χορτασμένη από τη ζωή μου αλλά θέλω να κάνω και άλλα πράγματα. Ο σύζυγός μου για εμένα είναι το στήριγμά μου. Έγιναν πολύ αυθόρμητα όλα στη σχέση μας με τον Γιώργο. Ήταν μια απόφαση της στιγμής να παντρευτούμε», είπε.

«Με τον σύζυγό μου γνωριζόμαστε τρία χρόνια. Γνωριστήκαμε στην Πάρο. Ο Γιώργος είναι σεφ. Μαγειρεύει πιο πολύ εκείνος και έχει παράπονο που δε μαγειρεύω όσο εκείνος. Τον Ιούνιο έχει πολύ κόσμο, η Πάρος άλλα εγώ βρισκω τις γωνιές μου να απομονώνομαι», εξήγησε.

«Από την Αθήνα δε μου λείπει τίποτα, καθώς νιώθει πλήρης στην Πάρο», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top