Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

Δείτε όσα είπε η Μάρα Δαρμουσλή στην εκπομπή του Alpha

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε όταν απέκτησε τον πρώτο της γιο πριν από 18 χρόνια, αλλά κι όταν έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη διατροφική διαταραχή που πέρασε στο παρελθόν

Μάρα Δαρμουσλή για το πρώτο της παιδί: «Ήταν το πιο όμορφο “λάθος”»

Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, μίλησε στο Happy Day για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και τα συναισθήματα που έχει νιώσει έκτοτε, αλλά και το πώς είχε νιώσει όταν είχε γίνει για πρώτη φορά μανούλα. 

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι ευτυχισμένη μητέρα δύο αγοριών! 

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι ευτυχισμένη μητέρα δύο αγοριών! 

«Μια γυναίκα θέλει δύο χρόνια μετά τη γέννηση για να έρθουν οι εγκεφαλικές λειτουργίες της στα ίσια τους. Έχω ηρεμήσει, αλλά δε νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί. Ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι κι ο Άγγελος, ο οποίος συμμετέχει ενεργά», είπε αρχικά.  

Μάρα Δαρμουσλή: Με τον ενός έτους γιο της στην πισίνα - Δείτε φωτογραφίες

«Με τον Άγγελο πάθαινα ιλίγγους, ακροφοβίες κι υψοφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος. Ένιωθα ώρες ώρες ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. «Ο άντρας μου με βοήθησε απίστευτα πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του», τόνισε.

Οι αναρτήσεις της Μάρας Δαρμουσλή με τα παιδιά της... πολλές!

Μιλώντας για τον μεγάλο της γιο, ο οποίος είναι πλέον 18 ετών, η Μάρα Δαρμουσλή ανέφερε: «Ο Άγγελος θέλει να μιλάει μετά τα μεσάνυχτα για τους προβληματισμούς του και είχε καλή επικοινωνία με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος. Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε: "Γιατί δε μου κάνεις κι εμένα;". Θέλει μικρά πράγματα, τα οποία δείχνουν λίγο σκέψη, λίγο έννοια».

Μάρα Δαρμουσλή: Το ξεχωριστό βίντεο για τα γενέθλια του μεγάλου της γιου

«Ο θηλασμός αφορά στη μαμά και στο παιδί. Με ρώτησαν κάποιοι μέχρι πότε θα το θηλάζω. Έλαβα σεξιστικά σχόλια από άνρα, αλλά όσον αφορά τα σχόλια από γυναίκες δεν υπήρξε ούτε ένα αρνητικό», δήλωσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.  

Τέλος, μιλώντας για τη διατροφική διαταραχή με την οποία ήρθε αντιμέτωπη στο παρελθόν, η Μάρα Δαρμουσλή επεσήμανε: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα. Όταν το ξεπεράσεις, δεν το βλέπεις από μακριά. Καταλαβαίνεις ότι ήταν ένα κομμάτι του εαυτού σου. Παλιά δεν το καταλάβαινα. Τώρα συμπορεύομαι με αυτό». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top