Μάρα Δαρμουσλή για το πρώτο της παιδί: «Ήταν το πιο όμορφο “λάθος”»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον γιο της, Άγγελο

Για τη μητρότητα και το προβλήμα υγείας που αντιμετώπισε εξαιτίας του μόντελινγκ μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή

Δαρμουσλή για την απώλεια του αδερφού της: Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό

«Αλλιώς ήταν η μητρότητα στα 20 και αλλιώς στα 40. Στα 20 ήμουν με την άγνοια και την ορμή της νιότης, τώρα το χαίρομαι γιατί έγινε συνειδητά. Το πρώτο μου παιδί ήρθε τυχαία, ήταν το πιο όμορφο “λάθος”», ανέφερε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Και συνέχισε: «Με το που γέννησα στις 20 μέρες επέστρεψα στη δουλειά γιατί έτρεχαν τα συμβόλαια. Έχασα πάρα πολλά από το μεγάλωμα του Άγγελου και πιστεύω τώρα να έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι η μαμά έπρεπε να δουλέψει», είπε το πρώην μοντέλο για τον χρόνο που χρειάστηκε να θυσιάσει από το μεγάλωμα του μεγαλύτερου γιου της, Άγγελου, που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη και συνέχισε «Έχω τρεις άντρες στη ζωή μου, έναν άντρα σε τρεις ηλικιακές φάσεις». 

Μάρα Δαρμουσλή: Με τον ενός έτους γιο της στην πισίνα - Δείτε φωτογραφίες

«Ο μεγάλος μου γιος όταν του είπα ότι θα του κάνω αδερφάκι μου είπε χαριτολογώντας “δεν περίμενες να σου κάνω εγώ εγγονάκι;”. Ο γιος μου που συζεί με τον σύζυγό μου, έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη και πολύ ωραία σχέση», συμπλήρωσε η ηθοποιός. 

Κλείνοντας η Μάρα Δαρμουσλή είπε για το πρόβλημα υγείας της: «Το πρόβλημα υγείας μου βρήκε πάτημα στο επάγγελμα που έκανα. Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου, το σώμα μου και οι δικοί μου δεν ήξεραν το πρόβλημα υγείας μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top