Παπαλουκάς - Τσεκούρα: Η ultra chic εμφάνιση της πρώην Μις Ελλάς

Το ζευγάρι πήγε στο Θέατρο Παλλάς

Θοδωρής Παπαλουκάς - Βασιλική Τσεκούρα

Στο θέατρο Παλλάς για την προβολή του ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία» έδωσε το «παρών» o Θοδωρής Παπαλουκάς με τη σύζυγό του Βασιλική Τσεκούρα.

Θοδωρής Παπαλουκάς - Βασιλική Τσεκούρα

Το ζευγάρι κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Βασιλική Τσεκούρα, η οποία είχε στεφθεί η Μις Ελλάς το 2003, έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της. Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο midi φόρεμα, λευκό blazer, γόβες snake skin με ασορτί clutch τσαντάκι. Ολοκλήρωσε το look της με χρυσά κοσμήματα.

Παπαλουκάς - Τσεκούρα: Η ultra chic εμφάνιση της πρώην Μις Ελλάς

Το ζευγάρι μετά 16 χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει μία κόρη, την Καλλίστα, η οποία είναι 7 χρόνων. Τον Αύγουστο του 2012 παντρεύτηκαν στο κτήμα Νάσιουτζικ. 

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για την σύζυγό του λέγοντας πως είναι ευγνώμων που την έχει στη ζωή του. Ο ίδιος είχε μιλήσει και για την κόρη αλλά και για τον τρόπο διαπαιδαγώγησής της.

«Προσπαθώ να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Νομίζω με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι έγινα μπαμπάς στα 40. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, δεν έχω υψώσει ποτέ φωνή. Το λέει και η ίδια η κόρη μου. Κάνω πράγματα που θεωρώ θα τη βοηθήσουν, ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος, από αυτό που θα γινόταν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον γάμο του με την Βασιλική Τσεκούρα, είπε: «Είμαστε 15 χρόνια μαζί τώρα και τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι τα φανταζόμουν. και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top