Γιώργος Σεϊταρίδης: Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στο θέατρο

Η απόφασή του να ζήσει μόνιμα στο Πήλιο

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Σεϊταρίδη στην εκπομπή του Mega

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε ο Γιώργος Σεϊταρίδης

Γιώργος Σεϊταρίδης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός – Ζει στο Πήλιο

Ο ηθοποιός, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία κυρίως μέσα από την ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο, αλλά και τη σειρά του Mega Singles, μίλησε για τη μεγάλη απόφασή που πήρε πριν 10 χρόνια, να τα αφήσει όλα και να μείνει μονιμά στο Πήλιο

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τον ρόλο του «Περιστερόπουλου» στη σειρά Singles

«Ήμουν γέννημα-θρέμα παιδί της πόλης. Μου τη βάρεσε στο κεφάλι κι ήρθα εδώ. Αλλάζει το μέσα σου. Τα είχα όλα γύρω στα 30, είχα λεφτά, αναγνωρισιμότητα, αλλά κάτι έλειπε στο μέρος της καρδιάς. Το δύσκολο είναι να πάρεις την απόφαση, να αξιολογήσω αυτό που ζητάει το μέσα μου. Παλεύεις με φόβους, με δαίμονες, με την αλλαγή», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

Γαμπρός στο Πήλιο ντύθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης- Δείτε φωτο από το γάμο με τα στέφανα... κορώνες!

Όσον αφορά στη σύζυγό του και τη σχέση του με την εκκλησία, ο ηθοποιός τόνισε: «Ζώντας 10 χρόνια στο Πήλιο έχω κερδίσει την ησυχία, την ηρεμία μου και μια ωραία ζωή με τη σύζυγο. Κι αυτή είναι παιδί της πόλης και το άφησε. Ουσιαστικά εδώ γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου, εδώ παντρευτήκαμε, εδώ θέλησε ο Θεός να μου στείλει αυτήν την ευλογιά να είμαι μαζί της. Για μένα η Όλγα είναι η ολοκλήρωσή μου, το άλλο μισό που ενώνεται. Είναι η γυναίκα μου. Πνευματικά, η βοήθειά μου είναι η εκκλησία. Είχα αγάπη για την εκκλησία αλλά απέχθεια για τους παππάδες. Συνειδητοποίησα τα χάλια μου, τον εγωισμό μου την περηφάνεια μου. Όλοι ξέρουμε που είμαστε εγωιστές, που έχουμε έπαρση, που είμαστε περήφανοι». 

Τέλος, ο Γιώργος Σεϊταρίδης έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη, αφού από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει θεατρικά. «Εμένα έχει ξαναέρθει η ανάγκη να επιστρέψω στο θέατρο, περίπου δύο χρόνια το παλεύω με την απόφαση. Θέλω να ξαναπροσπαθήσω να πράξω θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση. Είναι στα σχέδια. Κατά πάσα πιθανότητα τον Οκτώβρη θα είμαι στην Αθήνα για μια παράσταση. Δεν έχω αγωνία που θα κάνω θέατρο μετά από δέκα χρόνια, σιγουρά θα είναι αλλιώς γιατί είμαι εγώ αλλιώς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top