Νίκος Ζιώγαλας: Ο λόγος που του τηλεφώνησε πριν χρόνια ο Ντέμης Νικολαΐδης

Η «ιστορία απόρριψης» πίσω από το τραγούδι «Σταρ του σινεμά»

Ο Νίκος Ζιώγαλας φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (08/04) στον καναπέ του «Στούντιο 4», όπου είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.  

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το τραγούδι του «Σαν σταρ του σινεμά», αποκαλύπτοντας για ποια γράφτηκε. 

«Η "σταρ του σινεμά" ήταν μία κοπέλα, η Φανή. Εγώ τότε δούλευα σε ένα μπαρ που το είχε τότε ο ηθοποιός Αλέξης Γκόλφης. Εκεί μαζευόμασταν όλοι της εποχής εκείνης, Σιδηρόπουλος, Πορτοκάλογλου, όλοι περνούσαν από εκεί. Εγώ πήγαινα ως πελάτης εκεί και κάποια στιγμή δούλεψα ως μπάρμαν. Πάνω στη φάση της δουλειάς γράφτηκε το τραγούδι. Μία Φανή η οποία είχα ακούσει ότι είχε έρθει από την κουζίνα, δεν θυμάμαι πώς εμφανίστηκε, ήρθε όμως μπαμ και φώτισε τη ζωή μας. Βέβαια την ερωτεύτηκα. Μετά από πολλές ημέρες διστακτικότητας και προετοιμασίας, χτυπάω δυο τεκίλες για να βρω το θάρρος, πάω επάνω της και της λέω "Ξέρεις κάτι; Είμαι ερωτευμένος μαζί σου". Αυτή δούλευε γκαρσόνα στο μαγαζί. "Σοβαρά; Να το συζητήσουμε!" μου απάντησε και οπισθοχώρησε. Κάηκα, με έλουσε κρύος ιδρώτας και συνήλθα πολύ άτσαλα. Πήγα στο σπίτι μου και έγραψα το τραγούδι μία κι έξω εκείνη τη βραδιά" είπε αρχικά. 

Και πρόσθεσε: «Την ευγνωμονώ τη Φανή. Μετά αυτή εξαφανίστηκε. μακάρι να είναι καλά η γυναίκα. Κάτι περίεργα μου είχε πει τότε, ότι είναι παντρεμένη. Όπως εμφανίστηκε παιδιά, έτσι εξαφανίστηκε. Είναι μία ιστορία απόρριψης και μάλλον ευτυχώς που ήταν ιστορία απόρριψης γιατί μου έδωσε την ευκαιρειά να ξεκινήσω, ήταν το πρώτο μου τραγούδι».

Σε άλλο σημείο εξήγησε πως οι στίχοι του τραγουδιού «Μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω», στάθηκαν αφορμή για να γνωριστεί με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Περπατούσα μια μέρα και δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ήταν τότε Πρόεδρος της ΑΕΚ. Μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε και απορούσα τι να με θέλει…

Πίστεψα ότι με ήθελε να με συνδυάσει κάπως μουσικά με την Δέσποινα (Βανδή). Πήγα, τότε προσπαθούσε να κάνει μια αλλαγή νοοτροπίας της ΑΕΚ, υπήρχε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Άρχισε να μου διαβάζει τους στίχους και μου λέει: “Αυτό που λέει για το πλοίο που έρχεται από την πόλη και τα φτερά που συμβολίζουν τον αετό. Αυτό γράφτηκε για την ΑΕΚ”», ανέφερε για τη συνομιλία που είχε με τον πρώην σύζυγο της Δέσποινας Βανδή, που τότε διατελούσε πρόεδρος της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top