Δημήτρης Κόκοτας: «Έμεινε για 8 λεπτά νεκρός. Φόβοι για εγκεφαλική βλάβη»

Ποια η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή μετά την ανακοπή

«Για 8 λεπτά είχε μείνει νεκρός, χωρίς, δηλαδή, καρδιακό παλμό, ο Δημήτρης Κόκοτας», όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Αυτό δημιούργησε φόβο στους γιατρούς για ενδεχόμενο εγκεφαλικής βλάβης του αγαπημένου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τον Γ. Λιάγκα, ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη ανακοπή κατά την μεταφορά του από το στούντιο του J2US στο «Γεννηματάς» μέσα στο ασθενοφόρο.

κοκοτασ

Εκεί, όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής, ο καλλιτέχνης δεν είχε καρδιακό παλμό για 8 λεπτά, που σημαίνει ότι ο εγκέφαλός του δεν έπαιρνε οξυγόνο. Μετά από προσπάθειες των γιατρών ο Δημήτρης Κόκοτας ανατάχθηκε και επανήλθε στη ζωή.

Σήμερα, Δευτέρα 1/4, οι γιατροί θα επιχειρήσουν εκ νέου να τον αποσωληνώσουν.  Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, όμως, για το αν η εγκεφαλική του λειτουργία θα είναι ομαλή.

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι δύσκολες μέρες αυτές»

Kαλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Σημερα» ήταν το πρωί της Δευτέρας 1 Απριλίου η Ματίνα Παγώνη. Λίγο πριν το κλείσιμο της συζήτησης ο Δημήτρης Οικονόμου τη ρώτησε για την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή, Δημήτρη Κόκοτα.

κοκοτασ

Σε αγωνία η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν έκανε καμία κατάχρηση»

παγωνη

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε γενικολογώντας, χωρίς να θέλει να δώσει λεπτομέρειες: «Είναι αγαπητός, είναι ένας άνθρωπος που πάντα διασκεδάζει ο κόσμος. Θέλω να σας πω το εξής... Ας αφήσουμε τους ανθρώπους που παλεύουν στις εντατικές μονάδες και τα νοσοκομεία να δίνουν τον αγώνα τους. Παραμένει στην εντατική.

Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αυτές, θέλουν τον χρόνο τους και εμείς να μην πολυασχολούμαστε με αυτά. Δε χρειάζεται, ειλικρινά. Είναι και προσωπικά δεδομένα άλλωστε. Είναι δύσκολες μέρες αυτές για τους ανθρώπους όλους αυτούς που βρίσκονται ειδικά στις μονάδες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, την ώρα που βρισκόταν στις πρόβες του J2US.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top