Σε αγωνία η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν έκανε καμία κατάχρηση»

Η Κατερίνα Πετράκη μιλά στο STAR για τις δύσκολες ώρες που βιώνει

Για δεύτερο εικοσιτετράωρο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας μετά από έμφραγμα που υπέστη. Η σύζυγός του μίλησε στο STAR για τις ώρες αγωνίας που ζουν περιμένοντας να ακούσουν μια ευχάριστη είδηση.

Παναγιωτίδη: «Ο Κόκοτας άρχισε να ιδρώνει, και εμείς πήραμε αμέσως το ΕΚΑΒ»

Mάχη για τη ζωή του, διασωληνωμένος στην μονάδα εμφραγμάτων, δίνει ο Δημήτρης Κόκοτας από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Υπέστη ανακοπή και χρειάστηκε να του γίνει ανάνηψη. Οι ώρες για τους δικούς του ανθρώπους μέχρι να έρθουν τα ευχάριστα νέα μοιάζουν ατελειώτες. 

Ατελείωτες οι ώρες αγωνίας για τον Δημήτρη Κόκοτα

Η σύζυγός του, Κατερίνα Πετράκη, μιλά στο STAR για την κατάσταση της υγείας του γνωστού κι αγαπημένου τραγουδιστή. 

«Νομίζω ότι έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μήνες και δεν έχουν περάσει ούτε 48 ώρες ας πούμε. Είναι μια κρίσιμη κατάσταση αλλά σταθερή. Είμαστε σε μια αναμονή. Είναι νωρίς ακόμα για να κάνουν οποιαδήποτε προσπάθεια για να τον ξυπνήσουν. Είναι ένας οργανισμός που δεν έκανε καμά κατάχρηση», λέει η ίδια.

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι σε καταστολή, περιμένουμε το θαύμα»

Είναι άλλη μία δοκιμασία για την οικογένεια, αφού πριν από 1,5 χρόνο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ο θρυλικός Σταμάτης Κόκοτας.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Δημήτρης Κόκοτας είχε κάνει εξετάσεις και δεν είχαν δείξει κάτι ανησυχητικό .    

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top