Ουγγαρέζος: «Λέει ένα μέρος της ιστορίας αλλά μη με τσιγκλήσετε και πολύ»

Το σχόλιο για τις δηλώσεις της Βίκυς Παγιατάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις της Βίκυς Παγιατάκη, η οποία δήλωσε πως όταν ήταν στην εκπομπή Πεντάμορφοι, ήταν τεταμένο το κλίμα ανάμεσα στους πέντε παρουσιαστές και έκαναν…αμάν για να τελειώσει η σεζόν.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ας σταματήσουμε το θέμα με τα block, γιατί...»

«Η Βίκυ είναι εξαιρετικός άνθρωπος με αντίληψη, καλλιέργεια και ψυχή. Παρ’ όλα αυτά, όσα εξιστόρησε είναι η δική της οπτική. Δεν είναι ψέματα αλλά ένα μέρος της ιστορίας. Φυσικά και λέει αλήθεια και τα βίωσε όλα αυτά αλλά είναι άλλα τόσα που δεν τα βίωσε και δεν τα ξέρει. Κανένας δε λέει ότι τους τελευταίους 3 μήνες ο «Όμορφος Κόσμος» είχε περάσει μπροστά από τον Καραμέρο και τον Χαριτάτο, που ήταν στον ΑΝΤ1. Η Φαίη και ο Γιώργος είχαν κλείσει από τον Δεκέμβρη, είναι τηλεοπτική ιστορία αυτά αλλά μη με τσιγκλήσετε και πολύ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Κώστα Φραγκολιά και στην πρόταση που του είχε γίνει για τον «Όμορφο Κόσμο». «Άκουσα αυτό που είπε ο Φραγκολιάς για την πρόταση που του είχε γίνει για τον «Όμορφο Κόσμο». Το αντίθετο είχε γίνει. Αν είχα πει εγώ ναι στο MEGA Star, δε θα είχαν πάρει τον Κώστα στο πλευρό της Στικούδη. Εμένα μου είχαν κάνει πρόταση και δεν πήγα ποτέ, αν και ήθελα. Μετά από χρόνια που βρέθηκα με τον Κώστα, μου είπε ότι δεν το επέτρεψε το MAD. Η πρώτη δουλειά πανελλαδικής εμβέλειας που μας έκλεισε το MAD ήταν στον Alpha, στο «MAD and the City». Με είχε «πουλήσει» δηλαδή το MAD στον Alpha, γι’ αυτό δεν μπόρεσα να πάω στο MEGA Star. Τελικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση», πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top