Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα - Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

Ο ηθοποιός είναι εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο - Ακυρώθηκαν παραστάσεις

Tα πρώτα λόγια της Δανάης Μπάρκα για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη- βίντεο Πάμε Δανάη

Έμφραγμα υπέστη ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και γι' αυτόν τον λόγο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Την αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του έκανε η Δανάη Μπάρκα. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι σαν δεύτερος πατέρας για την παρουσιάστρια, καθώς είναι επί πολλά χρόνια επιστήθιος φίλος της μητέρας της.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης/ NDP

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης/ NDP

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Ακυρώθηκαν παραστάσεις

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες  και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Το βράδυ της Τετάρτης, υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση.

Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, είναι γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο "Γεννηματάς" εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής.

Βίκυ Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης/ NDP

Βίκυ Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης/ NDP

Ο ηθοποιός βρισκόταν με τη μητέρα της όταν υπέστη το έμφραγμα. Οι δύο ηθοποιοί συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια. Υπενθυμίζειται ότι χθες, έγινε γνωστό ότι ακυρώνονται οι παραστάσεις μέχρι 24/3 για το «Μπαμπάδες με ρούμι», λόγω ξαφνικής ασθένειας συντελεστή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top