Γιώργος Αμούτζας - Τάνια Μπρεάζου: Είναι ζευγάρι; Τι απαντούν οι ίδιοι;

Όσα είπαν για τη συνεργασία τους στο J2US

Όσα είχε δηλώσει στη Super Κατερίνα ο Γιώργος Αμούτζας για την Τάνια Μπρεάζου 

Ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά καλλιτεχνικά ζευγάρια του J2US είναι αναμφίβολα ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως οι δυο τους είναι ζευγάρι και στη ζωή. 

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο λαμπερό show του Νίκου Κοκλώνη, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια, μίλησαν στο περιοδικό ΟΚ! για τη συνεργασία τους, ενώ διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσά τους.

 

 

«Πού βασίζονται αυτά τα δημοσιεύματα; Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», αντέδρασε ο Γιώργος Αμούτζας για τη φημολογούμενη σχέση τους. 

Μπρεάζου: Ο συνθέτης του «Killing Me Softly» την «ψήφισε» για τη φωνή της

«Συμφωνώ απόλυτα. Αν θέλει κάποιος να πει κάτι για σένα, θα το πει και ας μην είναι αλήθεια. Οι δρόμοι μας με τον Γιώργο συναντήθηκαν σε αυτό το σόου για να διασκεδάσουμε εμείς αλλά και ο κόσμος, πάντα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει», απάντησε με τη σειρά της η Τάνια Μπρεάζου.

«Είμαστε και οι δύο πολύ ανταγωνιστικοί με τους εαυτούς μας. Θέλουμε συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε η ίδια για τη συνεργασία τους στο J2US. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top