Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

Μπορεί η τηλεοπτική σειρά «Σασμός» να σημειώνει επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο, οι πρωταγωνιστές φαίνεται πώς έχουν περάσει δυσκολίες στην προσωπική τους ζωή.

Αρκετά είναι τα ζευγάρια που χώρισαν μετά από μακροχρόνιες σχέσεις ή γάμους.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης

Τελευταία είδηση που έπεσε σαν «βόμβα» ήταν το διαζύγιο ανάμεσα στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιάννη Νταλιάνη. Το πρώην ζευγάρι χώρισε μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης: Χώρισαν μετά από 18 χρόνια!

Το πρώην ζευγάρι αυτή την περίοδο συνεργάζεται  θεατρικά στην παράσταση, «Οι Τσέντσι» στο Θέατρο Πειραιά.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού που έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Αστέρη, στη ζωή της πρόσφατα βίωσε έναν μεγάλο χωρισμό με τον επί χρόνια σύντροφό της.

Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι για πέντε χρόνια με τον αδελφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση. Mία σχέση για την οποία δε θέλησε ποτέ να μιλήσει ανοιχτά, διατηρώντας χαμηλό προφίλ απέναντι στα media. 

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει γενικά στα ζευγάρια, αλλά στη δική μας περίπτωση θα σου πω ότι βοηθάει που ο σύντροφός μου είναι σκηνοθέτης. Γιατί μας δημιουργεί έναν ακόμα κοινό τόπο συνάντησης», δήλωνε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον Θανάση Τότσικα, όσο ήταν ζευγάρι. 

 

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης μετά από περίπου εννέα χρόνια, τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η τηλεοπτική «Στέλλα» από τον Σασμό τον Αύγουστο του 2023 δήλωνε στο περιοδικό Glow: «Στην προσωπική μου ζωή πιστεύω πως έχω πετύχει την ισορροπία, με τα πάνω, με τα κάτω, αλλά δουλεύοντας προς το καλύτερο για μένα, κυρίως, για την εξέλιξή μου». Ωστόσο, ο ερωτάς τους δεν είχε happy end, αφού είναι χώρια εδώ και έναν χρόνο. 

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης 

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου 

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που θέλον τον τηλεοπτικό Μαθιό, Δημήτρη Λάλο, να χωρίζει από τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Κανείς από τους δύο δε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε όσα γράφτηκαν για τον φημολογούμενο χωρισμό τους. 

Ο συμπρωταγωνιστής του Δημήτρη Λάλου στο Σασμό αντέδρασε σε σχετική ερώτηση για τον χωρισμό του ηθοποιού: «Έχει χωρίσει ο Δημήτρης; Ποια δημοσιεύματα βγήκαν; Εγώ έχω γνωρίσει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, υπάρχει και η κόρη τους που τη λατρεύουν και την αγαπούν. Νομίζω ότι και οι δυο είναι άνθρωποι που δε μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, δεν απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας».

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου 

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου 

Γιώργος Αμούτζας – Έλενα Πιερίδου

Ο Γιώργος Αμούτζας υπήρξε ζευγάρι με την Έλενα Πιερίδου. Το καλοκαίρι του 2022 οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους.

«Κι εγώ έχω μιλήσει σε συνεντεύξεις μου για την Έλενα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω, αυτό ένιωθα πάντα. Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη, ποτέ δεν της έχω καταλογίσει κάτι αρνητικό. Όπως έχω ξαναπεί, ήταν ένας αγαπημένος μου άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να είναι», είχε δηλώσει στο «7 Μέρες Tv».

Γιώργος Αμούτζας – Έλενα Πιερίδου

 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top