Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Δείτε το βίντεο που πόσταρε η Κάρα Ντελεβίν

Το πολυτελές σπίτι της Κάρα Ντελεβίν στην περιοχή Studio City της Καλιφόρνιας, καταστράφηκε από φλόγες νωρίς το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας ακόμα και την κατάρρευση της οροφής.

Η Κάρα Ντελεβίν στα περασμένα βραβεία Όσκαρ

Η Κάρα Ντελεβίν στα περασμένα βραβεία Όσκαρ /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες, οι πυροσβέστες έφτασαν για να εντοπίσουν σφοδρή φωτιά στο πίσω μέρος της κατοικίας 6.650 τετραγωνικών μέτρων.

Η Κάρα Ντελεβίν για τον εθισμό της στα ναρκωτικά: «Θα κατέληγα νεκρή»

Το μοντέλο και ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο την Πέμπτη, όπου εμφανίζεται στον ρόλο της «Σάλι Μπόουλς» στο μιούζικαλ Cabaret στο Playhouse Theatre. Δεν είναι σαφές ποιος μένει σπίτι της αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην Αγγλία, ωστόσο η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι ένας ένοικος υπέστη ελαφρά εισπνοή καπνού.

Το απόγευμα της Παρασκευής μέσα από το Instagram, η σταρ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους ανταποκρίθηκαν στην έκτακτη αυτή ανάγκη.

Η έπαυλη της Κάρα Ντελεβίν καταστράφηκε ολοσχερώς!

Η έπαυλη της Κάρα Ντελεβίν καταστράφηκε ολοσχερώς! /Φωτογραφία AP Images/Jae C. Hong

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που βοήθησαν», έγραψε. Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία με τις γάτες της, υπονοόντας ότι ίσως χάθηκαν στη φωτιά. «Η καρδιά μου έχει σπάσει σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, για αυτό αγαπήστε όσα έχετε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με ένα emoji με ραγισμένη καρδιά. 

Κάρα Ντελεβίν: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφό της στο Wimbledon

Η Κάρα μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο που τραβήχτηκε κοντά στην ιδιοκτησία και δείχνει πολλά πυροσβεστικά οχήματα και οχήματα έκτακτης ανάγκης σταθμευμένα στους δρόμους με τα κόκκινα φώτα να αναβοσβήνουν.

Η πυρκαγιά έκαψε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και «εξελίχτηκε σε βαθιά φωτιά στη σοφίτα», ανέφερε η πυροσβεστική. Η στέγη του σπιτιού κατέρρευσε, καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες με μάνικες από το εξωτερικό.

Οι γατούλες της Κάρα Ντελεβίν ευτυχώς σώθηκαν!

Οι γατούλες της Κάρα Ντελεβίν ευτυχώς σώθηκαν! /Φωτογραφία Instagram

Χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες σε διάστημα δύο ωρών για να σβήσουν τη φωτιά. Ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε από το σπίτι στο νοσοκομείο αφού έπεσε από σκάλα, επιβεβαίωσε η LAFD.

Στο τελευταίο story που πόσταρε, η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε πως οι γατούλες της είναι ζωντανές κι ευχαρίστησε εκ νέου τους πυροσβέστες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top