Κάρα Ντελεβίν: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφό της στο Wimbledon

Οι δυο εντυπωσιακές γυναίκες ειναι πολύ ερωτευμένες!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2023

Πολύ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Κάρα Ντελεβίν με τη σύντροφό της. Ο φωτογραφικός φαός «τσάκωσε» το διάσημο μοντέλο να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με την Αγγλίδα τραγουδίστρια κοπέλα της, Μίνκε, στις εξέδρες του Wimbledon.

Συγκεκριμένα, οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες βρέθηκαν στο γήπεδο για να απολαύσουν την όγδοη ημέρα του ετήσιου τουρνουά τένις, αλλά μάλλον τελικά δεν τις ενδιέφεραν τόσο τα τεκταινόμενα στα κορτ... Η Κάρα και η Μίνκε δε σταμάτησαν να φιλιούνται παθιασμένα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των παρευρισκομένων.

 

 

Δεν είναι γνωστό από πότε είναι μαζί, αλλά η Ντελεβίν είχε μιλήσει για την κοπέλα της τον Μάρτιο του 2023 σε συνέντευξη στη Vogue. Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο οικοτροφείο όταν ήταν παιδιά και τελικά επανασυνδέθηκαν σε μια συναυλία της Alanis Morissette, 12 χρόνια μετά.

«Είναι ο τύπος του ανθρώπου που έχει όρια και ήρθε ένα σημείο μαζί μου που δεν θα το είχε για πολύ ακόμα και αυτό ήταν μια μεταμφιεσμένη ευλογία», είχε δηλώσει η Κάρα Ντελεβίν στη συνέντευξη. «Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι είμαι σε μια σχέση που δεν προσπαθώ να σώσω κάποιον» είχε τονίσει.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top