Η Κάρα Ντελεβίν για τον εθισμό της στα ναρκωτικά: «Θα κατέληγα νεκρή»

Μίλησε έξω από τα δόντια το διάσημο μοντέλο

Δείτε βίντεο για την Κάρα Ντελεβίν από το Breakfast@Star

Αρκετούς μήνες μετά τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο που έδειχναν την Κάρα Ντελεβίν υπό την επήρεια ναρκωτικών, το διάσημο μοντέλο πήρε την απόφαση να μιλήσει για όλα! 

Cara Delevingne: Χώρισε από την αγαπημένη της, Ashley Benson

Η 30χρονη καλλονή αρχικά είπε ότι τα στιγμιότυπα των παπαράτσι ήταν ένα καλό «ταρακούνημα» για να επιστρέψει στη νηφαλιότητα. Εξήγησε ότι μόλις είχε επιστρέψει από το φεστιβάλ Burning Man στη Νεβάδα των ΗΠΑ τον Σεπτεμβρίου 2022, επισημαίνοντας ότι: «Δεν είχε κοιμηθεί και δεν ήταν καλά».

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι σπαρακτικό, γιατί νόμιζα ότι περνούσα καλά, αλλά κάποια στιγμή, ήμουν σαν “εντάξει, δε φαίνομαι καλά”. Οπότε κατά κάποιον τρόπο, αυτές οι φωτογραφίες ήταν κάτι για το οποίο πρέπει να είμαι ευγνώμων».

Η Κάρα Ντελεβίν με τζάκετ Christian Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού πριν από έναν χρόνο

Η Κάρα Ντελεβίν με τζάκετ Christian Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού πριν από έναν χρόνο /Φωτογραφία AP Images/Lewis Joly

Όσον αφορά τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, η Κάρα είπε χαρακτηριστικά ότι την έκανε να αισθάνεται «ανίκητη». Χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της «άγρια», τονίζοντας ότι: «Είναι τρομακτικό πράγμα για τους ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν». Παραδέχτηκε μάλιστα ότι μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης στα τέλη του 2022.

ΓΟΥΛΙ η Κάρα Ντελεβίν δηλώνει ότι «η ομορφιά δεν έχει όρια»

«Δεν ήμουν έτοιμη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν δεν είσαι μπρούμυτα στο πάτωμα κι έτοιμος να ξανασηκωθείς, δε θα το κάνεις. Σε εκείνο το σημείο, ήμουν πραγματικά έτοιμη. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι αν συνέχιζα να ακολουθώ τον δρόμο που ακολουθούσα, είτε θα κατέληγα νεκρή είτε θα έκανα κάτι πολύ, πολύ ηλίθιο», είπε σχετικά.

Η Κάρα Ντελεβίν με εντυπωσιακή τουαλέτα στα SAG Awards τον Φεβρουάριο του 2023

Η Κάρα Ντελεβίν με εντυπωσιακή τουαλέτα στα SAG Awards τον Φεβρουάριο του 2023 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Για την κατάσταση της υγείας της σήμερα, η Ντελεβίν είπε: «Έχω ακόμα πολλή ενέργεια, αλλά δεν είναι αλλοπρόσαλλη. Είμαι πιο ήρεμη. Δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί ή να θεραπευτεί πλήρως, αλλά είμαι εντάξει με αυτό, κι αυτή είναι η διαφορά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top