Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το ότι είμαι εδώ σήμερα το οφείλω σε εκείνη»

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας του Shopping Star στην κοπή πίτας του σταθμού

Στην κοπή πίτας του Star το βράδυ της Πέμπτης 14/3, έδωσε το «παρών» και η παρουσιάστρια του Shopping Star Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έκλεψε τα βλέμματα με το στιλ της.

Η Ηλιάνα φορούσε ένα strapless black mini dress, ψηλές γόβες και είχε τα μαλλιά της πιασμένα επάνω.

ηλιανα

Λαμπερή και ευδιάθετη η fashion expert μίλησε στο star.gr για την αγαπημένη της εκπομπή.

«Εύχομαι στο Shopping Star να συνεχίσει να υπάρχει τόση χαρά, πολλή μόδα, ωραίες γυναίκες, τις οποίες λατρεύω και εύχομαι το αξεπέραστο χιούμορ του Βαγγέλη Χαρισόπουλου να είναι πάντα αξεπέραστο και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να περνάμε καλά» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ηλιανα

«Έχω βρει τη χαρά να απολαμβάνω αυτή τη σεζόν του Shopping. ‘’Κούμπωσα’’ στην εκπομπή και πραγματικά το απολαμβάνω, το χαίρομαι πάρα πολύ!» πρόσθεσε.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με το Star. To πανέμοφο μοντέλο έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά τoυ βήματα στο GNTM. 

«To Star είναι η αφετηρία μου, είναι η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση. Είναι οι άνθρωποι που μου έδειξαν τον δρόμο. Ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκε ότι ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο είναι η Κοραλία Γεωργακοπούλου και το ότι είμαι εδώ σήμερα το οφείλω σε εκείνη», ανέφερε η παρουσιάστρια. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top