Ελένη Φουρέιρα: «Όπου πήγαινα άκουγα “άντε μωρέ με την Αλβανίδα”»

Τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε λόγω καταγωγής

 

Ελένη Φουρέιρα: Tα μηνύματα για τα 37α γενέθλιά της- πηγή instagram

Συγκίνηση προκάλεσε η ομιλία της Ελένης Φουρέιρα στο τρίτο συνέδριο του «The Upfront Initiative» για την ισότητα. Η εκρηκτική performer αναφέρθηκε στα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν, λόγω της καταγωγής της.

Φουρέιρα: Φωτογραφίζει τον ενός έτους γιο της στα πρώτα του βήματα!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Το γεγονός ότι κατάγεται από την Αλβανία δημιούργησε μέσα της έναν δαίμονα που έκανε πολλά χρόνια να ξεφορτωθεί.

«Ως κορίτσι και σέξι, κατευθείαν κρίνεσαι, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κρίμα κάποιος να μου βάζει ταμπέλα γιατί θέλω να είμαι σέξι. Δεν το κατάλαβα ποτέ, είμαι αντίθετη να κρίνουμε ανθρώπους για το πώς πρέπει να ντύνονται και να εκφράζονται. Τι σημαίνει προκαλώ όταν φοράω κοντή φούστα; Αφού μου αρέσει. Δε θέλω να προκαλέσω κανέναν σεξουαλικά. Με ενδιαφέρει οτι αυτό με εκφράζει, με βολεύει, επειδή χορεύω πολύ κιόλας. Συνήθως αυτό γίνεται μόνο στις γυναίκες, η ποινικοποίηση δηλαδή του sexiness» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

«Όπου πάω άκουγα “άντε μωρέ με την Αλβανίδα”. Όλο αυτό δημιούργησε έναν δαίμονα μέσα μου και είχα πάντα ένα άγχος, ένα πράγμα που δεν με άφηνε να κοιμηθώ, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Όσο μεγαλώνει αυτό μέσα σου, δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό σε κυνηγάει. Για αυτό όταν απέδειξα ότι δεν έχει σημασία από πού είσαι, μπορούν να σε αποδεχτούν και ως Αλβανίδα, για μένα ήταν απελευθέρωση. Πάντα ένιωθα υπερήφανη, αλλά ένιωθα άγχος αν θα με δεχτούν», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Ελένη Φουρέιρα: «Είχα ένα θέμα υγείας. Τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ»


Για το γεγονός ότι δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision είπε: «Είναι δικαίωμά τους να μην τους αρέσω. Θύμωσα πολύ όμως. Για αυτό είπα “ναι” αμέσως στην Κύπρο. Τσαντίστηκα που δε μου έδωσαν τη σημασία. Τώρα δε με πειράζει. Και φέτος θα σκίσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top