Αννίτα Ναθαναήλ: «Κινδύνευσα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω»

Η επανασύνδεση με τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ

Εξομολογητική διάθεση είχε η Αννίτα Ναθαναήλ μιλώντας για ένα ιατρικό λάθος που λίγο έλειψε να της κοστίσει το πόδι της.

«Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Από ένα θεωρητικά μικρό χειρουργείο που μπήκα να κάνω, έγινε μια σοβαρή  επέμβαση χωρίς να το γνωρίζω, έγινε και ένα σοβαρό ιατρικό λάθος. Κόντεψα να μείνω ανάπηρη. Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω. Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο. Έχω συνέλθει σε ένα βαθμό, παίρνω πάλι σιγά σιγά τη ζωή μου πίσω, στον βαθμό που μπορώ βέβαια» είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Ελένη.

Αννίτα Ναθαναήλ: «Ήμουν καθηλωμένη στο κρεβάτι 44 μέρες»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την απόφαση εκείνη και ο σύζυγός της, Κρις Χάμπερτ να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Αννίτα Ναθαναήλ - Κρις Χάμπερτ: Σε διάσταση μετά από 22 χρόνια γάμου


Για τον γάμο της με τον Κρις Χάμπερτ, η Αννίτα Ναθαναήλ εξομολογήθηκε, «Ο Κρις είναι πραγματικά ο άνθρωπος που με στηρίζει από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Αυτή η περιπέτεια που πέρασα ήταν αυτή που μας έφερε πιο κοντά. Είχαμε περάσει μια φάση, μετά από 24 χρόνια, που πραγματικά είχαμε χάσει λίγο τους παράλληλους δρόμους μας. Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων γιατί δε ξέρω αν θα το είχε ξεπεράσει, όπως το ξεπέρασα, αυτό το τεράστιο σοκ που πέρασα, εάν δεν ήταν ο Κρις. Κάναμε ένα reset στη σχέση μας και είδαμε ότι τα σημαντικά για εμάς, είναι η αγάπη μας για την οικογένεια, τα παιδιά μας. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι μετά από 24χρόνια, θέλουμε άλλα πράγματα. Όμως, δεχόμαστε ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου, το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ένας κοινός στόχος», πρόσθεσε η Αννίτα Ναθαναήλ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top