Stan: «Το φλερτ με τα μάτια είναι κέρατο για μένα- Έχει τελειώσει η σχέση»

Τουμασάτου για Σταύρου: «Εκεί βλέπεις αν σ' αγαπάει ο άλλος»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Stan Αντιπαριώτη και της Μαριάννας Τουμασάτου στην εκπομπή του Fipster στο Youtube- βίντεο Happy Day

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Fipster στο Youtube ήταν ο Stan Αντιπαριώτης και η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του, Βέρα Σωτηροπούλου, στην Πάρο, τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Stan: «Μια ζωή που δε θα είχα παντρευτεί τη Βέρα, θα ήταν λάθος ζωής»

«Η σύζυγός μου με έχει βοηθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια σε πάρα πολλά πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις έναν άνθρωπο, σε στηρίζει κάθε μέρα, στην πιο δύσκολη και σκοτεινή σου στιγμή και είναι εκεί να σου πει: “είναι μια άσχημη μέρα αλλά πάμε παρακάτω. Είμαστε εδώ και δυναμώνουμε μαζί”», εξομολογήθηκε. 

Ο Stan εξέφρασε και τη θέση του στο φλερτ, λέγοντας πως για εκείνον το να παίξει κάποιος με τα μάτια είναι κέρατο. «Το να παίξουν με τα μάτια είναι κέρατο. Εμένα αυτά είναι τα όριά μου ως άνθρωπος. Έχει τελειώσει η σχέση για μένα. Αν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου, σημαίνει ότι δε θα έκανες ποτέ κάτι, το οποίο αν ήσουν στη θέση του δε θα ήθελες να σου κάνει», εξήγησε.

Μαριάννα Τουμασάτου: «O άντρας μου μου έλεγε κάνε ψυχοθεραπεία- Εκεί βλέπεις αν σ' αγαπάει ο άλλος»

Με την άποψη του Stan συμφώνησε και η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία με τη σειρά της εξομολογήθηκε πως υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή της που δεν ήταν καλά και που ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου, την παρότρυνε να κάνει ψυχοθεραπεία. 

«Eκεί βλέπεις αν σ' αγαπάει ο άλλος, γιατί δε χρησιμοποιεί την εξυπηρετικότητά σου. Δεν αγαπάει αυτά που του προσφέρεις, αλλά αυτό που είσαι. Αν μ' αγαπάς, επειδή σου έχω έτοιμο το φαγητό και σιδερωμένα τα πουκάμισα, δεν αγαπάς εμένα αλλά την καθαρίστριά σου. Όταν σε νοιάζει πώς νιώθω, σημαίνει ότι αγαπάς εμένα», εξήγησε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top