Stan: «Μια ζωή που δε θα είχα παντρευτεί τη Βέρα, θα ήταν λάθος ζωής»

Full in love ο τραγουδιστής

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Stan αφού στις αρχές Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε τη Βέρα Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι έπειτα από τρία χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο τραγουδιστής είπε πως πήρε αυτή την απόφαση επειδή ήταν ευτυχισμένος και ήθελε αυτή η ευτυχία του να συνεχιστεί και στο επόμενο στάδιο.

Stan- Βέρα Σωτηροπούλου: Ο πρώτος χορός και η αφιέρωση του τραγουδιστή

Η τρυφερή φωτογραφία των νεόνυμφων

«Όταν είναι κάτι αληθινό και βγαίνει μέσα από την καρδιά σου και ακούς την καρδιά σου λογικά εκεί θα σε πάει. Η πρόταση γάμου δεν έγινε στην Ελλάδα, έγινε πολύ ρομαντικά, υπήρχε πολλή συγκίνηση και έπεσα και στα γόνατα. Δε θέλω η Βέρα να εκτίθεται στον κόσμο, γι’ αυτό προσπαθώ να την προστατεύω. Θεωρούσα στη ζωή μου ότι δεν είχα ποτέ κάτι σοβαρό και αν είχα κάτι σοβαρό και πραγματικά άξιζε για τον κόσμο που με αγαπάει για να ενημερωθεί θα το είχα κάνει. Όταν κάτι είναι αληθινό και ειλικρινές δεν μπαίνει στο μυαλό σου να ζυγίσεις το επαγγελματικό κόστος που μπορεί να έχει η δημοσιοποίηση μίας σχέσης. Αυτά είναι κατάλοιπα παλαιών εποχών», είπε αρχικά στην εκπομπή The 2Night Show.

Stan – Βέρα Σωτηροπούλου: Οι νεόνυμφοι μας δείχνουν τις βέρες τους!

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα θυσίαζα τα πάντα για να πετύχω ένα σκοπό που έχω. Μια ζωή που δε θα είχα παντρευτεί τη Βέρα, θα ήταν λάθος ζωή για εμένα. Φοράω τη βέρα μου, είμαι παραδοσιακός. Μου αρέσει και το μοντέρνο αλλά θέλω να υπάρχει μία σταθερά μέσα στον χρόνο», πρόσθεσε ο Stan.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top