Βερόνικα Αργέντζη: Ο θάνατος του συζύγου της και τα 26 χρόνια γάμου

Η ηθοποιός μίλησε για όλα

Η Βερόνικα Αργέντζη έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την εποχή που έκανε τεράστια επιτυχία με τη συμμετοχή της στο «Τμήμα Ηθών». 

Ακόμα είπε για τον τίτλο του «sex symbol» που της είχαν προσάψει στο ξεκίνημα της καριέρας της, για τη σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο και τον θάνατο του συντρόφου της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τίτλο του sex symbol: «Η μαμά μου με μεγάλωσε μόνη της και εισέπραξα το τι θα πει ο κόσμος. Ήταν ένα βάρος μέσα μου και το έφερα για πολλά χρόνια».

«Τι σημαίνει το ”sex symbol”, εγώ δεν καταλάβαινα όταν μου το έλεγαν, δεν το έπαιρνα θετικά. Ένιωθα σαν να έφταιγα, να έφταιγα δηλαδή που η πλάση, ο Θεός ή η μητέρα μου με είχε γεννήσει με αυτή τη φυσιογνωμία. Στην αρχή έπεσα στην παγίδα να βγαίνω δεκαεννέα ετών και να λέω διάφορα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Για τον Απόστολο Γκλέτσο και τη σχέση της με το χρόνο, ανέφερε: «Έχουμε ακόμα επαφές με τον Απόστολο Γκλέτσο, μιλάμε».

«Είμαι 53 ετών, με ενοχλεί που η έκφραση μου αποτυπώνεται σιγά σιγά στο πρόσωπο μου ή το σημάδι από το βλέμμα. Αλλά επειδή δεν είμαι κοκέτα με την έννοια της κοκέτας εντάξει δεν με πειράζει, αυτό που με ενοχλεί είναι σε σχέση με τις αντοχές μου».

Επίσης μίλησε για την απώλεια του συντρόφου της, τι είπε:

«Ο άνδρας μου υπήρξε ο έρωτας της ζωής μου. Ο έρωτας διαρκεί, δύο χρόνια… Μετά υπάρχει η αγάπη και υπάρχουν και όλα τα πράγματα που σε ενώνουν. Εγώ ήμουν 26 χρόνια μέσα στον γάμο. Είτε ήμουν σήμερα με τον σύντροφό μου είτε όχι για εμένα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι εδώ είναι το μεγαλύτερο ζήτημα. Άνθρωποι σαν τον άνδρα μου πρέπει να βρίσκονται μαζί μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top