Έλενα Χριστοπούλου: Η ανάρτησή της για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

«Δεν έχει εμφανή σημάδια σε στοιχειώνει, μαθαίνεις να ζεις έτσι»

Δείτε παλιότερες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου στο Breakfast@Star

Με αφορμή τη σοκαριστική καταγγελία της 32χρονης από το Άργος ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού κι ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram

Χριστοπούλου για Λιάγκα: «Ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει και κάνει»

Η γνωστή booker μοντέλων έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για την κακοποίηση όχι μόνο τη σωματική αλλά και την ψυχολογική, ακόμα κι οταν τα σημάδια της δε φαίνονται. 

Η Έλενα Χριστοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM

Η Έλενα Χριστοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ακούω άλλη μία Ελένη που τη χτυπούσε ο άντρας της, γιατί την αγαπάει* την Ελένη την πιστεύουμε και καλά κάνουμε γιατί τα βλέπουμε αυτά τα “σημάδια” αγάπης στο κορμί της. Εγώ θέλω να προσέχουμε όλες τις γυναίκες και πιο πολύ αυτές που δεν έχουνε σημάδια για να τις πιστέψουμε. Αυτά τα σημάδια που είναι κρυμμένα στην ψυχή και στην καρδιά της κάθε Ελένης που δεν πιστεύουμε! 

Χριστοπούλου: Μη γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου

Η κακοποιητική συμπεριφορά όταν δεν έχει εμφανή σημάδια σε στοιχειώνει, δεν μπορείς να την αποδείξεις και μαθαίνεις να ζεις έτσι! Πλησιάζει η μέρα της γυναίκας! Είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες! Αν είσαι μια Ελένη φύγε πάρε τα σημάδια σου και φύγε! Η ζωή είναι ωραία Ελένη! Δεν είναι ποτέ αργά», έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top