Μικαέλα Φωτιάδη: Ρώτησαν τον γιο μου στο σχολείο γιατί χτύπησαν τη μαμά του

Όσα είπε το μοντέλο έναν μήνα μετά τον ξυλοδαρμό της

Όσα είπε η Μικαέλα Φωτιάδη έναν μήνα μετά τον ξυλοδαρμό της - βίντεο Happy Day

Θύμα ξυλοδαρμού είχε πέσει η Μικαέλα Φωτιάδη τον προηγούμενο μήνα, είδηση που έκανε γνωστή η ίδια μέσω των social media. Το μοντέλο αποκάλυψε δε, πως στεναχωρήθηκε όταν της είπε ο 6χρονος γιος της ότι τον ρώτησαν στο σχολείο του, «γιατί χτύπησαν τη μαμά σου;».

Θύμα ξυλοδαρμού η Μικαέλα Φωτιάδη: Οι φωτογραφίες που ανέβασε

«Από τότε που έγινε αυτό, ήταν σαν ένα ταρακούνημα για μένα και πλέον μόνο ηρεμώ, κοιτάω να είμαι καλά εγώ και οι άνθρωποί μου. Όταν πλέον ήμουν ήρεμη, για το παιδί μου που σε αυτή την ηλικία 6 ετών τα καταλαβαίνει όλα, οπότε ήμουν πλέον καλά, τον είδα κι ήταν τέλεια», περιέγραψε στην εκπομπή «Happy Day».

Μικαέλα Φωτιάδη/ NDP Νίκος Ζότος

Μικαέλα Φωτιάδη/ NDP Νίκος Ζότος

Μικαέλα Φωτιάδη: Η δημόσια έκκληση μετά τον ξυλοδαρμό

«Τον είχαν ρωτήσει στο σχολείο "γιατί χτύπησαν τη μαμά σου;". Η απάντησή του ήταν ότι δε χτυπάει κανείς τη μαμά του, γιατί με βλέπει έτσι. Θέλω να βλέπει τη μαμά του σαν μία δυναμική γυναίκα, που ανέκαθεν ήμουν απλά τον τελευταίο χρόνο λόγω κάποιων γεγονότων, έχασα τον εαυτό μου. Αυτό που έγινε, ήταν το κερασάκι στην τούρτα», είπε.

Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχω φίλες φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα»

Η Μικαέλα Φωτιάδη ανέφερε επίσης πως το θέμα πήρε δημοσιότητα, όταν κάποιος από τον περιορισμένο αριθμό ατόμων που είχε πρόσβαση στις δημοσιεύσεις της, «έδωσε» το θέμα. «Το ανέβασα γιατί πίστεψα ότι ήταν κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος κι έβαλα κάποια δικά του άτομα (σ.σ. να δουν τα stories), για να τον μειώσω, να το μάθουν. Έτυχε κι ήταν άλλοι δύο μέσα που το είδαν… τώρα ποιος το έδωσε…», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top