Θύμα ξυλοδαρμού η Μικαέλα Φωτιάδη: Οι φωτογραφίες που ανέβασε

«Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά», είπε το μοντέλο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από Instagram stories που δημοσίευσε στα social media.

Η πρώην σταρ Ελλάς ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν διαφορά σημεία στο σώμα της χτυπημένα.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης πρόβαλε τις σκληρές εικόνες που δημοσίευσε η Μικαέλα Φωτιάδη στο Instagram και τα μηνύματά της.

Δείτε τις αναρτήσεις της Μικαέλας Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό:

«Κανείς δε με σακατεύει εμένα, απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω όταν μου περάσει ο πονοκέφαλος. Είμαι μία χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν, ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος, τα φιλιά μου», έγραψε αρχικά το μοντέλο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες – σοκ με το χτυπημένο της πρόσωπο.

Σε ένα δεύτερο ποστ χωρίς να εξηγεί σε ποιον απευθύνεται η Μικαέλα Φωτειάδη τόνισε: «Γελάνε λέει οι φίλοι του με αυτά που ανεβάζω είπε ο…..Που να δείς πως γελάνε με εσένα οι φίλοι σου πίσω από την πλάτη σου».

Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία ούτε έχει κατονομάσει τον θύτη!

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επικοινώνησε μαζί της και εκείνη δήλωσε: «Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιο λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκαναν επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που την γλίτωσε εκείνος και της έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν είχε κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό. Με χτύπησε τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top