Ίαν ΜακΚέλεν: Στα 84 χώρισε με τον 30χρονο σύντροφό του

Τα 54 χρόνια διαφοράς, έκαναν... τη διαφορά!

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Ίαν ΜακΚέλεν και του συντρόφου του

Αν κι ο ηθοποιός τον χαρακτήριζε ως τη «μεγάλη του αγάπη», αποφάσισε τελικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τον σερ Ίαν ΜακΚέλεν που χώρισε με τον σύντροφό του, Όσκαρ Κόνλον Μόρεϊ, μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Παρότι οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να αρραβωνιάζεται σύντομα, τελικά η σχέση τους πήρε άλλη τροπή, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail

Ο 84χρονος σταρ που υποδύθηκε τον «Γκάνταλφ» στις ταινίες Ο Άρχοντας των Διαχτυλιδιώνδεν έχει αποκαλύψει την αιτία πίσω από τον χωρισμό του με τον 30χρονο Όσκαρ.

Από την άλλη μεριά, δε φαίνεται να είναι ο πρώην σύντροφός του εκείνος που αποφάσισε να δώσουν τέλος στον δεσμό τους, αφού όπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, εκείνος είναι που δεν ψάχνει κάτι σοβαρό.

«Ο Όσκαρ έλεγε στους φίλους και την οικογένειά του τα μεγάλα σχέδιά του με τον ΜακΚέλεν. Είπε μάλιστα, ότι πιστεύει ότι θα αρραβωνιαστούν. Ο ΜακΚέλεν δεν έχει αγόρι εδώ και 20 χρόνια. Δεν είναι παντρεμένος. Δε θέλει έναν άντρα να μένει στο σπίτι του. Απολαμβάνει να έχει κάποιον όταν είναι σε περιοδεία»,  είπε πηγή από το περιβάλλον του κινηματογραφικού σταρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top