Καινούργιου: Όταν έλεγε πως η Μπάρκα δε θα έκανε ποτέ κάτι με τον Φίλιππο

«Θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια» έλεγε η παρουσιάστρια

Θύελλα στον κόσμο της showbiz αλλά και στα social media έχει προκληθεί μετά τα παθιασμένα φιλιά του πρώην της Κατερίνας Καινούργιου Φίλιππου Τσαγκρίδη με την άλλοτε φίλη της, Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση μετά τις φωτογραφίες με τον πρώην της Καινούργιου

Όπως είδαμε στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, Φίλιππος και Δανάη αντάλλαζαν φιλιά  και αγκαλιές σε γνωστό γκέι μπαρ, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των θαμώνων.

μπαρκα τσαγκριδης

Η φημολογία στα media ότι η Δανάη Μπάρκα δεν είναι μόνο φίλη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό. Στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε απαντήσει μέσα από την εκπομπή της:

«Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ή ο Φίλιππος. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Ένα ακόμη βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο οι άλλοτε φίλες, ανταλλάσσουν λόγια αγάπης.

 «Βασίλισσά μου, να χαίρεσαι τη μανούλα σου» λέει η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους γελούν και μετά, η Δανάη Μπάρκα της εύχεται «να χαίρεσαι τα παιδάκια σου» και η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» της είπε «δεν έχω παιδάκια, την μπουκίτσα σου εσύ (τον σκύλο της) και τη μανούλα σου μαζί, βασίλισσά μου, θεάρα μου».

 

@mix_toking

 

♬ πρωτότυπος ήχος - Mix Toking

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top