Ιωάννα Μαλέσκου: H γνωριμία με τον σύζυγό της και η γέννηση της κόρης της

«Η μικρή δεν ήθελε να βγει, είχε ξεπεράσει τις μέρες που μας είχαν δώσει»

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη γέννηση της κόρης της- βίντεο από ΕΡΤ «Μαμά-δες»

Για την εννέα μηνών κόρη της και τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά, αλλά και τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Σχεδόν... αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κορούλα της!

«Την έχω ερωτευτεί, έχω πάθει πλάκα. Τη ζουλάω, τη ζουπάω… τώρα είναι πιο επικοινωνιακή, θέλει να μιλήσει. Είμαι performer στο σπίτι, κλείνω κουρτίνες και τραγουδάω και χορεύω για την κόρη μου», περιέγραψε η παρουσιάστρια στη εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

«Νιώθω τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη, που δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν γίνω μητέρα. Όλα έχουν αποκτήσει νόημα, σαν να μπήκα σε ένα ωραίο μονοπάτι. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια» πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου, σημειώνοντας πως θα ήθελε να έχει η κόρη της ένα αδελφάκι.

Ιωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφόρησε το παιδικό τραγούδι με τη φωνή της

Όσον αφορά στη γέννα, τη χαρακτήρισε «έντονη», καθώς «η μικρή δεν ήθελε να βγει, είχε ξεπεράσει και τις μέρες που μας είχαν δώσει. Πήγαμε αναγκαστικά με πρόκληση. Δεν ήθελα καισαρική, ήθελα όταν αποφασίσει εκείνη να βγει και να το ζήσω. Όταν την πήρα αγκαλιά είπαμε “εδώ είμαστε”, δε με ενδιέφερε κάτι άλλο! Κλαίω, συγκινούμαι, χαίρομαι και όταν ήρθε στην αγκαλιά μου ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα. Έρωτας…», συμπλήρωσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

Τέλος, όσον αφορά στην καθημερινότητά της ως νέα μαμά, περιέγραψε πως αυτό το διάστημα δε δουλεύει και έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στη φροντίδα της κόρης της. Ο σύζυγός της βοηθάει πολύ, αν και ξυπνάει πολύ πρωί και εργάζεται πολλές ώρες. Όπως είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αναγκάζεται να ασχοληθεί με τις δουλειές του σπιτιού μεταμεσονύκτιες ώρες. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Η γνωριμία με τον σύζυγό της 

«Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε τυχαία. Όλο χτίστηκε μέρα με την μέρα, ήρθε και προέκυψε. Από φίλη μας έγινε η γνωριμία. Δεν ήμουν σε μια φάση συναισθηματικής διαθεσιμότητας, δεν έψαχνα τον έρωτα. Όσα έρχονται τα αγκαλιάζω» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα είπε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της

Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα είπε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της

To ζευγάρι πραγματοποίησε τον πολιτικό του γάμου στο δημαρχείο Ραφήνας , στις 30 Μαρτίου 2023, λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top