Ιωάννα Μαλέσκου: Σχεδόν... αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κορούλα της!

Τι είπε για την «καταραμένη» τηλεοπτική ζώνη που «έπαιζε»

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Breakfast@Star

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που την περασμένη χρονιά έγινε για πρώτη φορά μητέρα κι απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά πλατό, άνοιξε τα χαρτιά της κι απάντησε για την πολυσυζητημένη επιστροφή της στη μικρή οθόνη, ενώ αποκάλυψε το όνομα που -πιθανόν- θα πάρει η κορούλα της

Μαλέσκου: Απαντά στη δήλωση του Λιάγκα ότι «δεν την έβλεπε η Μενεγάκη»

«Μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές, γιατί αγαπώ την επαφή με τον κόσμο. Με την πρώτη σωστή συνθήκη να επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη αλλά, επειδή βλέπω πλέον τα πάντα διαφορετικά, δεν είμαι αρνητική και κάθετη σε κάτι, όπως ήμουν παλιότερα. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να ένιωθα ότι έχω κάτι να δώσω», δήλωσε αρχικά. 

Η Ιώαννα Μαλέσκου έφυγε από την τηλεόραση, αλλά γνώρισε για τα καλά τη μητρότητα!

Η Ιώαννα Μαλέσκου έφυγε από την τηλεόραση, αλλά γνώρισε για τα καλά τη μητρότητα!

«Σίγουρα η κόρη μου θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου, αλλά μπαίνει σιγά-σιγά σε σειρά και το κομμάτι της επαγγελματικής ζωής. Για να μη με βρίσκεις κάπου τηλεοπτικά ακόμη, πάει να πει ότι αισθάνομαι καλά με το πώς είμαι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια. 

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου με την κορούλα της... πολλές!

«Κάποτε είχα χαρακτηρίσει "καταραμένη" τη ζώνη 12:00-14:00 του ΣΚΑΪ, γιατί είναι όντως μία δύσκολη ζώνη. Δε νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα. Εννοείται ότι παρακολουθώ και τη Φαίη (σ.σ. Σκορδά). Συμπονώ καθετί στο κανάλι και θέλω να πηγαίνει καλά», ανέφερε στη συνέχεια. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Η Μπαλού το σκυλάκι της... χαλούσε την αισθητική κάποιων!

«Δε στέκομαι στο τι νούμερα τηλεθέασης κάνει κάθε εκπομπή. Το ξέρω, τα έχω λουστεί κι εγώ και τότε δεν μπορούσα και να μιλήσω κιόλας, η αλήθεια είναι. Ας αφήνουμε τους ανθρώπους να κάνουν την προσπάθειά τους. Στο τέλος της ημέρας και της σεζόν αυτό που μένει είναι αν αγαπάς ένα πρόσωπο, σε όποιο κανάλι κι αν είναι. Εμένα με ενδιαφέρει να φροντίζω το όνομά μου. Η ώρα και το κανάλι αλλάζουν. Όταν απομακρυνόμαστε από μη ανθοφόρες συνθήκες, αφήνουμε χώρο να έρθουν άλλα πράγματα», σημείωσε.

Τέλος, για την βάπτιση της κόρης της, και το αν θα πάρει το όνομα της πεθεράς της, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε, «Όταν κλείνουν κάποιοι κύκλοι κι αφήνουμε χώρο και χρόνο, έρχονται στη ζωή μας άλλα πράγματα. Όνομα για την κόρη μας έχουμε βρει, δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμη. Τη βάπτιση την έχουμε αφήσει λίγο στον αέρα, δε ξέρω πότε θα γίνει... Με τα ονόματα είμαι συναισθηματική. Σίγουρα την πεθερά μου, τη λένε Μαρία, την αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος κι είναι και Μυτιληνιά… Οπότε ναι, κάπως, ναι… ».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top