Ελένη Γερασιμίδου κατά των εκπομπών: «Τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα;»

«Με τον σύζυγό μου σκοτωνόμαστε, αλλά υπάρχει αγάπη»

Η Ελένη Γερασιμίδου ρωτήθηκε για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα κάνοντας μια δήλωση για τις ψυχαγωγικές εκπομπές, που προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time»: «Οι δημοσιογράφοι κάνετε πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας πήγε να δώσει μια συνέντευξη για τον Τσιτσάνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι και μετά να το κάνεις θέμα. Επίσης, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές μεταξύ σας; Ο Νταλάρας δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά τον σέβομαι πολύ. Τα πάνελ είναι κριτές των πάντων. Θα πω “κοιτάξτε τα δικά σας χάλια” και ας γίνει πάλι θέμα».

Αντώνης Ξένος – Αγγελική Ξένου: Aπαντούν για την προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ

Η καταξιωμένη ηθοποιός απάντησε και για τον Πάνο Βλάχο: «Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία. Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που θριαμβεύει. Δεν θα μας πει κανένας τι είναι αστείο και τι δεν είναι αστείο. Τα αφεντικά έχουν πει στα κορίτσια που κάνουν τα πρωινά να μαλώνουν μεταξύ τους».

Αλέξης Κούγιας: Μηνύει την Ελένη Γερασιμίδου με εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη

Η Ελένη Γερασιμίδου, με την κόρη της, Αγγελική Ξένου, και τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο /Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Η Ελένη Γερασιμίδου με την κόρη της, Αγγελική Ξένου και τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο /Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Η ίδια αποκάλυψε αν υπάρχει μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο: «Δεν υπάρχει μυστικό στον επιτυχημένο γάμο. Εμείς σκοτωνόμαστε, αλλά υπάρχει αγάπη. Πολλά δεν μπορώ στον σύζυγό μου, αλλά θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του. Γράφει πάρα πολύ ωραίους στίχους, σε αυτό του κρατάω κακία, γιατί θα μπορούσε να έχει βγάλει λεφτά όταν η δισκογραφία ήταν στο φόρτε», εξομολογήθηκε η Ελένη Γερασιμίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top