Κρίστη Καθαργιά: Η σχέση της με τον Μαυρίδη - Τίθεται θέμα επανασύνδεσης;

Η... αμήχανη ερώτηση της Φαίης Σκορδά

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Έγινε γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον γάμο τους που δεν κράτησε πολύ! 

Κρίστη Καθάργια για Γιώργο Μαυρίδη: «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα!»

Ο λόγος για την Κρίστη Καθαργιά που το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Fay's Time, σχολιάζοντας με τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Η Κρίστη Καθαργιά δεν έμεινε για πολύ στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης

Η Κρίστη Καθαργιά δεν έμεινε για πολύ στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης

Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά πήγε προς το μέρος της ψυχολόγου και τη ρώτησε για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Μαυρίδη και το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. «Να την κάνω την ερώτηση; Υπάρχει περίπτωση να σας ξαναδούμε μαζί; Ήσασταν πολύ ωραίο ζευγάρι...», ρώτησε η παρουσιάστρια. 

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά το διαζύγιο

Με τη σειρά της η Κρίστη Καθαργιά απάντησε: «Α για τον Γιώργο. Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχω ιδέα. Δεν έχω κάτι να σου πω αυτή τη στιγμή. Όσες φορές στη ζωή μου έχω πει "ποτέ", το έχω λουστεί από πάνω μέχρι κάτω. Οπότε ποτέ δε λέω ποτέ. Έχουμε μια πολύ ωραία ανθρώπινη σχέση, αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται στη ζωή. Αν είναι για καλό, ας γίνει ό,τι είναι για καλό για όλους μας». 

Οι ερωτιάρικες selfies του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθαργιά ανήκουν στο -πρόσφατο- παρελθόν!

Οι ερωτιάρικες selfies του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθαργιά ανήκουν στο -πρόσφατο- παρελθόν! /Φωτογραφία Instagram

Θυμίζουμε ότι η Κρίστη Καθαργιά κι ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή εννέα περίπου μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Φλεβάρη του 2023.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top