Κρίστη Καθάργια για Γιώργο Μαυρίδη: «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα!»

Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο

Δείτε όσα είπε η Κρίστη Καθάργια στο Breakfast@Star

Μια ιδιαίτερη... αρπαγή έκανε η Μαίρη Αργυριάδου στο Breakfast@Star το πρωί της Τρίτης. Η δημοσιογράφος συνάντησε στη Θεσσαλονίκη την Κρίστη Καθάργια, που μίλησε πρώτη φορά μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο ΜαυρίδηΟι δρόμοι του ζευγαριού χώρισαν πριν κλείσουν έναν χρόνο γάμου. 

Η Κρίστη Καθαργιά είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα  

Η Κρίστη Καθαργιά είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα

«Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη και περήφανη για το διαζύγιό μου», είπε για το πολυσυζητημένο της χωρισμό από τον παρουσιαστή και tattoo artist.  

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά το διαζύγιο

Η γνωστή ψυχολόγος έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση της. Αυτό είναι το αγόρι που, όπως λέει, την έκανε καλύτερο άνθρωπο. «Tο ωραιότερο δώρο που έχω λάβει είναι ο ερχομός του Άκη! Δεν περιγράφεται! Από εκεί και πέρα αλλάζει όλη η ζωή σου μόνο προς το καλό, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα και μπαίνουν σε σειρά οι προτεραιότητες σου αυτόματα», είπε αρχικά η ψυχολόγος. 

Η Κρίστη Καθάργια με τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου

Η Κρίστη Καθάργια με τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου

«Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα κι επειδή είναι μια κουβέντα η οποία με στεναχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο», τόνισε. 

Μαυρίδης - Καθάργια: Η τελευταία τους εμφάνιση στους «100» πριν το διαζύγιο

«Με έχουν απατήσει και μια φορά, το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι την συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δεν το συγχώρεσα ποτέ», συμπλήρωσε η Κρίστη Καθάργια στην εκπομπή του Star. «Ίσως σε άλλα κομμάτια της ζωής μου να έχω μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top