Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αποκάλυψε πότε την «χτύπησε» η πρώτη κρίση πανικού!

Οσα εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια κι ηθοποιός στην Μπέττυ Μαγγίρα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή I Love Σου Κου με την Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί του Σαββάτου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Αυτό το υπονοούμενο και ύφος είναι έξω από μένα»

«Έχω πάθει κρίσεις πανικού, μου έχει συμβεί και πάνω στη σκηνή εν ώρα παράστασης. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Όσοι με γνωρίζουν και με ξέρουν, το ξέρουν αυτό για εμένα. Μπορεί να είναι και αμυντικό το ότι φαίνομαι τόσο δυνατή και δυναμική. Στη δουλειά είμαι στρατιώτης, ό,τι και να γίνει έχω την απόλυτη ψυχραιμία να το διαχειριστώ. Η πίεση με έφτανε σε τέτοιο σημείο, πίεση που δεν την καταλαβαίνεις ότι την περνάς. Εκεί που θα ηρεμήσεις, εκεί σου βγαίνει», είπε αρχικά.  

Παπαδημητρίου: Η σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν με τους γιους της

«Η πρώτη κρίση πανικού μου συνέβη όταν ήμουν στο Dancing with the Stars και χόρευα. Υπήρχε άγχος, στρες, είχα θέατρο, τα παιδιά ήταν μικρά. Κάποια στιγμή κάθισα στον καναπέ, ηρέμησα και μου βγήκε. Είχα κάνει και ψυχοθεραπεία. Πηγαίνω με συνέπεια κάθε βδομάδα, είναι εξαιρετικά βοηθητικό», εξομολογήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κέρδισε το Dancing with the Stars το 2013

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κέρδισε το Dancing with the Stars το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top