Ντένια Αγαλιανού: Το μοντέλο που έγινε πρωταγωνίστρια στο Μεξικό

Η ίδια μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει στο Μεξικό

Η Ντένια Αγαλιανού, η οποία έγινε γνωστή πριν από αρκετά χρόνια κατά τη συμμετοχή της στο Next Top Model, σήμερα είναι πρωταγωνίστρια στο Μεξικό και μένει μόνιμα εκεί!

Η ίδια μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει στο Μεξικό, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ στα 18. Μετά τα καλλιστεία και το ‘’Next top model’’ έφυγα στην Τουρκία και μετά πήγα στο Μεξικό. Το συμβόλαιό μου στο Μεξικό ήταν για τρεις μήνες. Στην αρχή δεν ήξερα αν θα αντέξω σε μια άλλη χώρα όμως, οι τρεις μήνες έγιναν 10 χρόνια», είπε αρχικά η Ντένια Αγαλιανού στην εκπομπή «Ελένη» κα τη δημοσιογράφο, Άννα Πανταζή.

«Το να μιλήσω Ισπανικά ως Μεξικανή ήταν το πρώτο μου όνειρο. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να νιώσω έτοιμη, παρόλα αυτά άκουγα πολύ θετικά σχόλια», πρόσθεσε.

Σχετικά με την μετάβασή της από το μόντελινγκ στην υποκριτική, η Ντένια Αγαλιανού σημείωσε: «Η μετάβαση από το μόντελινγκ στην υποκριτική έγινε ξαφνικά. Άκουσα για μια σχολή υποκριτικής στο Μεξικό και πήγα. Ο χρόνος που μου έδωσαν για να προετοιμαστώ, ήταν τρεις μήνες. Έκανα πρακτική τη γλώσσα 24 ώρες το 24ωρο».

«Στο πρώτο μου πρότζεκτ είχα την τιμή να συνεργαστώ με μεγάλους ηθοποιούς και να παίξω σε πολλές σειρές του Netflix. Πλέον, νιώθω μισή Ελληνίδα και μισή Μεξικανή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η ζωή μου θα ήταν αυτή και ότι θα είμαι πλέον τόσο καλά με τον εαυτό μου», είπε η Ντένια Αγαλιανού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top