Σωτηροπούλου: Όταν η ηθοποιός ζήτησε από τον Ρουβά να φιλοξενήσει... κότες!

Η αντίδρασή του

Σάκης Ρουβάς: Σε ρόλο... μανάβη στο TikTok - Καλλιεργεί λαχανικά

Η Τόνια Σωτηροπούλου περιέγραψε μια αστεία στιγμή, ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη Ρουβά, όταν χρειάστηκε να του ζητήσει τη βοήθειά του σε κάτι. Η ηθοποιός ζήτησε στον τραγουδιστή να φιολοξενήσει πυρόπληκτες κότες στο κτήμα του.

Έλληνες και ξένοι celebrities που είναι vegan ή vegetarian

Η Τόνια ήταν καλεσμένη στο YouTube κανάλι της Zoe Pre και είπε γελώντας: «Απλά έχουμε συστηθεί με τον άνθρωπο. Αυτή η "ομορφιά" κάθε καλοκαίρι, φωτιές... Μου λέει η Κατρίνα "έχω βρει κάτι κότες, τι θα κάνω, οι μισές είναι ψιλοκομμένες. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του Σάκη Ρουβά, έχει κήπο και κοτέτσι"».

Δείτε το βίντεο

 

@zoepreofficial Νέο #κριμα με το μεγαλύτερο τρολ της Ελλάδας @toniasotiropoulou ❤️‍🔥 #krima #zoepre #podcast #youtube ♬ original sound - Zoe Pre

Η Τόνια Σωτηροπούλου συνέχισε, λέγοντας: «Μέσω Instagram, του γράφω "Σάκη γεια σου εύχομαι να είσαι καλά. Είναι πολύ παράλογο αυτό που θα διαβάσεις και θα καταλάβω αν δεν μου απαντήσεις. Βρήκαμε κάτι κότες και επειδή έχεις κοτέτσι μπορείς να τις φιλοξενήσεις; Θα τις πάρουμε πίσω". Μου απάντησε σαν να το περίμενε το μήνυμα αυτό "βεβαίως θα καλέσεις τη γειτόνισσά μου γιατί εμείς λείπουμε"».

Τελικά, ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη κράτησαν τις κότες και τη γαλοπούλα στον κήπο τους.

Μάλιστα, η Κάτια Ζυγούλη μίλησε με την Τόνια Σωτηροπούλου μετά από καιρό για αυτό, λέγοντάς της ότι όχι μόνο τα έχουν κρατήσει, αλλά η γαλοπούλα καταλαβαίνει ότι πλέον εκεί είναι ο χώρος της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top