Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο κέντρο της Αθήνας

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας.

Το ζευγάρι θέλει να κρατήσει τη σχέση του μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά η αποκάλυψη έγινε γνωστή πριν λίγο καιρό χωρίς ωστόσο κανείς από τους δυο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση.

Η Ελένη Βουλγαράκη απαντάει στα προσβλητικά σχόλια για τον σύντροφό της

Στο περιοδικό ΟΚ! κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από την έξοδό τους σε γνωστό μαγαζί της Βουκουρεστίου.

Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Ελένη Βουλγαράκη: Έκανε story από τα γενέθλια του Φώτη Ιωαννίδη

Πρόσφατα, η Ελένη Βουλγαράκη, είχε πάει και στα γενέθλια του συντρόφου της, ο οποίος έκλεισε τα 24 του χρόνια. Ο Φώτης Ιωαννίδης γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα μαζί με στενούς φίλους του, όπως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και φυσικά, το κορίτσι του.

Τα σχόλια που έγραψαν στην Ελένη Βουλγαράκη φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και η απάντησή της

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας από το πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μένει εκτός αγώνων.

Με αφορμή την είδηση ότι είναι ζευγάρι με την Ελένη Βουλγαράκη, το προφίλ της παρουσιάστριας στο Instagram γέμισε με σχόλια φιλάθλων της ομάδας. Όμως, στο τελευταίο post που ανήρτησε η παρουσιάστρια, δέχθηκε πολλά σχόλια για τη σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, σε ένα από αυτά, το οποίο κάποιος της έγραψε: «Κόψε τα αστειάκια και κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα δεν είναι για χόρταση», η Ελένη απάντησε λέγοντας: «Πιστεύεις θα πάρω την άδειά σου;».

Την Ελένη Βουλγαράκη συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star κι η Σοφία Μανουσακίδου, με αφορμή τα προσβλητικά σχόλια που δέχεται η παρουσιάστρια στα social media για τον σύντροφό της, τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Στις δηλώσεις της έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται, η Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε οτι δε θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. 

«Είναι κάτι στο οποίο δε θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί γενικά το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. Προχωράμε όμως. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω παραπάνω… Δε με ενόχλησε που είπε ότι ήμουν μαγκούφα ο Γιώργος Λιάγκας, γέλασα, έχω χιούμορ γενικά», απάντησε η ραδιοφωνική παραγωγός.   

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top